עגיל בפופיק

עגיל בפופיק

אמ..תוך כמה זמן האינפקציה בפופיק אמורה לעבור? כבר בערך חודש וחצי+ יש לי אינפקציה ולעזאזל היא לא עוברת ואני מתה להחליף עגיל! ואני טוחנת תפופיק במי מלח..וכלום!! מישהו?! ולמה לעזאזל אני לא מצליחה לפתוח את העגיל??... טנקס :)

white light

New member
תשובות...

אני לא מומחת כן אז ככה לדעתי לכי לפירסר שעשה לך את זה ואם הוא לא הביא לך הוראות לטפל בעגיל אז תבקשי ממנו אם לא אז תלכי למישהו יותר מומחה אני למשל טיפלתי וחיטאתי באלכוהול ומשחת עיניים וזה עזה לי מאוד... אז ככה שאת יכולה לנסות... אבל תאמת זה תלוי בסוג עור שיש לך...

יש לי משהוא יותר טוב ממשחת עיניים

שמעתי ששמפו הד & שולדרס מונע אינפקציה מצויין למי שעשה פירסינג בקרקפת. מומלץ. רדו למטה... לכי לרופא!!

B o o b a

New member
לאאאאאאאאאאאא אלכוהול

לכי לסופרפארם תקני משחה בפנטן פלוס לחטוי עגילים זה בצבע כתום 30 שקל ותחטי את זה ואל תדאגי לי היה במשך שנה אינפקציות ועבר לי ועכשיו העגיל מצוין לעגיל בטבור יש תקופת החלמה איטית יחסית

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

כשעשיתי את הפירסינג נתנו לי בפנטן פלוס כמו שהבחורצ'יקית למעלה כתבה לך , מי מלח ומי חמצן של LIFE 3% ...
אחרי 3 חודשים הורדתי אותו בגלל כל האינפקציות, הגוף דחה לי את הפירסינג...

B o o b a

New member
למה הורדת ? לי היה ממש מלא אינפקציו

ובסוף הוא קיבל תעגיל ואחרי שנה בערך של אינפקציות הכל טוב חחחחח גם אני חשבתי שאין תקווה

FrooTeLa

New member
לא אמרוה להיות אינפקציה

זה לא אחד מתהליכי ההחלמה של העגיל חחחחחחח 1. אל תשימי הרבה מלח בכוס 2. נסי עם פלאייר לפתוח את העגיל. בעדינות שהחור לא יתרחב...
3. יש משחה היום קניתי בידיוק גם לטבור, בפנטן זה עושה 30.55 ש"ח... חחחח
שמים מיי מלח ואח"כ את המשחה ומשחקים קצת עם העגיל שהיא תחדור לחור ותוך שבוע-שבועיים זה יירד לך... את המי מלח והמשחה-3 פעמים ביום ולא יותר!!!

BloodyRose

New member
עשיתי את זה פעם ../images/Emo4.gif

העגיל בגבה לא נפתח, ורציתי להחליף אותו (כמה חודשים טובים אחרי החירור), אז ניסיתי עם פלאייר... מיותר לציין שכמעט תלשתי לעצמי את הגבה באותו יום... לא מומלץ!!

bluefrog

New member
אם יש לך אינפקציה לכי לרופא

ובאופן כללי במקרים של בעיה רפואית או משהו דומה עדיף שתפני לפורום בוואלה שמנוהל על ידי מומחים (פירסר ומישהי שלומדת רפואה) ולא על ידי מתלהבת בת 17. הנה הלינק לפורום בוואלה: פורום פירסינג

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifצפרדע כחולה...

מצטערת אני לא יודעת את השם שלך, תראה...
כתבתי לבחורצ'יקית למעלה בסך הכל מה נתנו לי אחרי שעשיתי את הפירסינג ( ביפנטן פלוס, מי מלח, מי חמצן LIFE 3% )לא המלצתי על כלום ובאמת אין לי מושג אילו חומרים עוזרים יותר או פחות, סמכתי על הפירסר שהוא מבין בנושא קצת יותר טוב ממני...
לבחורה שכתבה לי שהייתי צריכה להשאיר את הפירסינג למרות האינפקציה... האינפקציה שהייתה לי הייתה כל כך גדולה שהטבור כמעט ונקרע לי, לא הייתי חוזרת לעשות את אותה טעות שוב ( לעשות שוב פירסינג בטבור... )...

B o o b a

New member
היה לי אנפקציה....

ממש ענקית כל הבטן הפכה למין ריבוע אדום ענקי וירד לי הרבה דם וממש כאב לי לזוז הייתי גם חולה בגלל זה כמה ימים לא הראיתי לאמא כי ידעתי שהיא תבהל ותגיד לי להוריד ובסוף למרות זה הורדתי תעגיל אחרי שזה טיפה החלים ויכלתי לגעת באזור שמתי במשחה הרבה הרבה ושמתי בטבור כל מי שיכולה לעשות את זה שתעשה זה הכי מרפא !

bluefrog

New member
זה בדיוק מה שעלול לקרות

זה מה שעלול לקרות אם הולכים לפירסר שלא מבין מהחיים שלו ולא עושה את העגיל בצורה סטרילית. אבל מה אפשר לצפות מפירסר שעושה לקטינים בלי אישור הורים? הרי הוא צריך לחסוך קצת אז הוא חוסך בחומרים של ניקיון וזה מה שקורה - מקבלים אינפקציה נוראית.

אסור!

גם אם יש אינפקציה אסור אסור אסור להוציא את העגיל! כשיש את העגיל המוגלה יוצאת דרך החור וככה האינפקציה נרפאית! אם את מוציאה אותו זה יסגור את החורים ויישאר לך סימן של האינפקציה, מה גם שהמוגלה לא תוכל לצאת! הכי טוב לאינפקציות ללכת לרופא, למה סתם לסבול?

bluefrog

New member
תראי - יש בעיה

אני גם הייתי כזה שמאמין שהפירסר מבין עד שבסוף נדפקתי מזה. גיליתי שרוב הפירסרים בארץ לא מבינים מהחיים שלהם ועושים פירסינג רק בשביל הקטע או בשביל כסף. בכל מקרה הם לא יודעים מה לעשות במקרים של בעיות ובדרך כלל גם לא ממש יודעים איך לעשות פירסינג. פעם לא ידעתי את זה עד שהגעתי לפורום בוואלה של נועס המנהלת והיא הסבירה נורא יפה לכל מי שרק רוצה מה בדיוק טוב ומה רע. יש שם הסברים למה סינטמיצין זה רע ולמה מי חמצן זה גרוע. המנהלת לומדת רפואה וגם שאר המשתתפים הם כאלו שמבינים ועוזרים ותומכים ויש גם פירסר מומחה שעונה על שאלות. פעם באמת חשבתי שזה חפיף לאללה לענות על שאלות כאלה עד שגיליתי שזה ממש סכנה לטעות בכאלה קטעים. בקיצור מאז אני סותם את הפה שלי בכל מה שקשור ללתת הוראות טיפול ונותן למומחים לענות.חבל שאין יותר פירסרים שאפשר לסמוך עליהם בארץ אבל לפחות יש אנשים כמו נועס בקהילה בוואלה שמוכנים לתת מהזמן שלהם כדי לעזור לנו. מה את אומרת? שכנעתי קצת שזה מסוכן לכתוב מה שכל פירסר אומר? תנסי לראות במאמרים של הפורום בוואלה ואולי זה יעזור לך להבין שזה לא כל כך פשוט. פורום פירסינג בוואלה

B o o b a

New member
את אומרת שעשיתי אצל סתם פירסר

עשיתי אצל פירסנגאי מעולה אני לא יגיד את שמו כי ביקשו לא
אבל עשיתי עם אישור הורים אצל מקום מעולה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאם תסתכל בהודעות שלי...

אני לא פרסמתי בשום הודעה שלי המלצה על חומרים או עיצות כל כל מיני דברים... וגם אם אני לא טועה אמרתי שאני לא מבינה בתחום ונמנעת לכתוב עיצות על שיטות טיפול שונות...
לפי דעתי צריך מומחה פה בפורום, אבל תראה הפורום רק נפתח וגם אמרו שמחפשים מומחה שיהיה פה בפורום...
הבחורצ'יקית למעלה רצתה בסך הכל לדעת מה עושים במקרה של אנפקציה - אז מי שעשתתה פירסינג בפופיק כתבה לה מה היא קנתה, אף אחת לא רשמה לה ללכת לקנות את אותם הדברים... אגב, ביקרתי בפורום בוואלה, באמת טוב ונחמד לדעת שיש שם פירסר מקצועי לענות על כל השאלות, אני בטוחה שגם לכאן יביאו מישהו ממחה בערך באותה רמה כמוהו...
עוד משהו, אני יודעת למה מי חמצן גרועיםלפירסינג, אחרי האינפקציה שהתפתחה לי לא חזרתי לפירסר אלא הלכתי לרופא, הוא הסביר לי הכל...
בקשר לקטינה - תסתכל בבקשה בכרטיס האישי...

למעלה