עגיל בלשון!

T o x i c 1 9

New member
עגיל בלשון!

לפני ככמעט שבוע עשיתי עגיל בלשון...זה עדיין קצת נפוח וכואב.. יש אולי איזו משח שמרגיעה את המקום.?! כי יש לי חחש שיש לי מוגלה...תודה

אני חושב שהנושא שייך לפורום התנהגות

לא בריאותית... עם זיהום באופן כללי לא משחקים. אני מכיר אישית מקרה של זיהום כתוצאה מפירסינג בלשון שהסתיים בכריתה חלקית של הלשון וזה יכול היה להסתיים באל מלא רחמים... אוצי רוצי לרופא וטפלי לפני שזה מסתבך.

למה תמיד חייבים לשים את העגילים

האלה באזורים רגישים בגוף: תנוך אוזן, טבור, פטמה וכד'?

מוּסקט

New member
אם לא במקומות הרכים

היה הרבה יותר כואב--- תאר לעצמך עגיל בגולגולת?

אלי ו.

New member
לא מבין מה הבעיה עם פירסינג

אם כבר הסכמת לחורר חלקי גוף למטרות אסתטיקה, מה ההבדל בין תנוך האוזן לבין הגבה, הטבור, או הלשון?

אלי ו.

New member
אני? אני בכיוון ההפוך

בעיני לעשות חורים בגוף למטרות אסתטיקה זה דבר מוזר עם מוטיבים מאוד פרימיטיביים. אני מוצא שזה מאוד מוזר שאנשים עושים לעצמם חורים בתנוכי האזניים ותולים בתור החורים שהם עשו בבשרם כל מיני קישוטים. מצד שני, אני מתפלא שאותם אנשים שמקבלים שזה יפה לעשות חורים בגוף למטרות קישוט במקום אחד מבקרים אנשים אחרים שחושבים שלעשות חורים במקום אחר זה יפה. אם אתה חושב שזה סביר לעשות חורים באזניים, למה לא באף או בטבור?

צימעס

New member
יש פורום פירסינג וקעקועים

פנה אליהם. אם אתה חושד שהמקום דלוק - פנה לרופא!

gal-or

New member
אני אישית נגד פירסינג אבל אני יכולה

להבין למה ילד בן 15 עושה את זה. עדי

על כל חשש לזיהום יש לגשת לרופא

אם לא מטפלים בזיהום, הוא עלול להתפשט. מאחר שמדובר בפה, שבו יש פירורי אוכל, לחות וחיידקים, הזיהום מתפשט במהירות עוד יותר גדולה. אני לא אכנס לשאלה אם בכלל כדאי לעשות פירסינג. אני חושבת שזה עניין של טעם.

אחרי שראיתי כאלה בשידור חי, אני לא

מבין איך אפשר להסתובב עם דבר כזה בפה. נתקעו בשלב האורלי.

למעלה