עגבניות מיובשות קניתי עגבניות מיובשות - ואני רוצה לשים אותם ושמן זית. מישהו יודע מה שמים עוד? מיכל
D droli New member 7/6/01 #1 עגבניות מיובשות קניתי עגבניות מיובשות - ואני רוצה לשים אותם ושמן זית. מישהו יודע מה שמים עוד? מיכל
ר רובנס New member 7/6/01 #2 שום, שמן זית כדי כיסוי העגבניות קורנית או רוזמרין גרגרי פלפל שחור ו כל שילוב אחר
מ מאפין New member 7/6/01 #4 נתקלתי במתכון מעניין לעגבניות מיובשות באתר mood4food, אני חושבת שבמתכון הזה מייבשים את העגבניות בתנור בחום נמוך ואח``כ מכניסים לצנצנת ומתבלים - לא ניסיתי, אבל נראה טוב
נתקלתי במתכון מעניין לעגבניות מיובשות באתר mood4food, אני חושבת שבמתכון הזה מייבשים את העגבניות בתנור בחום נמוך ואח``כ מכניסים לצנצנת ומתבלים - לא ניסיתי, אבל נראה טוב
ש שיגריס New member 7/6/01 #5 מאפין, עדיף שקודם תצקי מים רותחים על העגבניות - ממש לכמה שניות (מקסימום דקה) כדי שהן תתרככנה ואז לייבש במטליות נייר, להכניס לצנצנת עם אטימה, לצקת מעל שמן זית ולתבל ברוזמרין, אפשר שיני שום, ואפילו פלפל אדום (צ`ילי גרוס או שלם) אם את אוהבת חריף.
מאפין, עדיף שקודם תצקי מים רותחים על העגבניות - ממש לכמה שניות (מקסימום דקה) כדי שהן תתרככנה ואז לייבש במטליות נייר, להכניס לצנצנת עם אטימה, לצקת מעל שמן זית ולתבל ברוזמרין, אפשר שיני שום, ואפילו פלפל אדום (צ`ילי גרוס או שלם) אם את אוהבת חריף.