עב"מ בחופי אשדוד..

neri58

New member
עב"מ בחופי אשדוד..

לפני מספר חודשים נתקלתי בחבורת טיפוסים (מאוד חביבים יש לציין) שערכו מעין מסיבה פרטית עם ג'יפים על החוף. במרכזה של אותה חבורה ניתב עמוד גבוהה, מצוייד לדעתי בגנרטור עצמאי (לא ראיתי שום כבל הזנה) שכולו היה ג"ת אחד ענק שהפיץ אור לכל עבר. כמובן שעצרתי וצילמתי את הארוע, ומצאתי לנכון לשתף אותם בו.. אם למיהו יש מושג במה מדובר והיכן משיגים כזאת "מפלצת" אשמח אם ייצור קשר. נרי

יש שני יבואנים שאני מכיר שמרלינג גנרטורים. אמיר חברה להנדסה. זאת עגלה נגררת עם מוט ועליו תאורה.

fireman

New member
בהחלט מפלצת תאורה

והיא עולה המון המון כסף . אם אין לך צורך תמידי בדבר כזה....זה לא בשבילך....זה גנרטור נגרר עם עמוד תאורה טלסקופי שמזקיף את עצמו באמצעות לחץ אויר או מנועים חשמליים. את החברות שמוכרות כזה דבר תוכל למצוא בהודעה שכתב חובב ציון ואני יכול להוסיף גם את פ.ק. גנרטורים

neri58

New member
לא לא ולא

אין מדובר בעגלה נגררת, היחידה היא עצמאית לחלוטין וניתנת לשינוע ע"י אדם אחד!! ולמיטב הבנתי היא גם לא טלסקופית מכיוון שהיא כולה בלון אחד(לא ידוע מאיזה חומר) ענק מואר.. דבר באמת מדהים.

fireman

New member
עכשיו שאתה מציג את התמונה השניה

אפשר לראות שלא בזה מדובר. עם כל הכבוד הטעית אותנו, ראינו את הג'יפ, מאחורה זרקור ענק שלא מאפשר לראות שום דבר ותאורה שמופצת מהקצה העליון מן הראוי שלאור מיקום הג'יפ והגובה של התאורה שמדובר בנגרר עם מגדל תאורה. לגבי התמונה שצירפת.....אני לא ראיתי דבר כזה בחיים, אם תצליח למצוא מידע, זה מעניין גם אותי

אצ3

New member
הבלון תאורה מיובא ע"י

"תבאור" יבואן ציוד חשמל לרכב בתל אביב רח' טכרסקי 12. הבלון מופעל ע"י גנרטור קטן שמנפח את הבלון ונותן מתח לנורה מיוחדת. לכל מי שעובד בלילה המקומות פתוחים או מארגן מסיבות בלילות, זהו "הפיתרון" לתאורה ניידת.

yoavmeshoolam

New member
סמו ירוחם

היבואן של המוצר הזה בדיוק, שנקרא מגדל תאורה הוא "סמו ירוחם" http://www.semo.co.il/migdal.html כתובת המוצר

neri58

New member
תודה לכולם במיוחד ליואב!

נכון, אכן מדובר במגדל של סמו ירוחם, התקשרתי אליו עכשיו והוא אישש את ההתלבטות.. הבנתי ממנו שגם ניתן להשכיר את ה"מפלצת" לאירועים חד פעמים. יאללה חבר'ה פורום נהדר, בייי נרי :)

neri58

New member
אני מאמין שמשהו בסביבות

10000-15000. זה מוצר איטלקי (לא ישראלי)

נשר80

New member
תשובה ל-עב"מ באשדוד

מה שראית זהוא בלון ממולא הליום שבתוכו פנס הלוגן ההזנה נעשית במתח 220 V מהרשת או גנרטור ככל שהוא גבוה יותר השטח המואר גדל ומובן העוצמה נחלשת , ניתן להשיגו עד כמה שזכור לי אצל גזית ב-ת"א תהנה

neri58

New member
נשר מאיפה צצת עם התאוריה הזאת?

כבר מזמן הגענו למסקנה איך זה עובד. זה לא הליום, זה אוויר, וזה לא הלוגן זאת נורת מטאל, וניתן להשיג אצל סמו ירוחם במושב היוגב.

Jekki

New member
הייתי במסיבה הזאת

היה עלאכיפאק, בשר נהדר, מוזיקה טובה ואנשים אחד אחד ה"המגדל", לא יודע מי הביא אותו אבל עשה ממש אור יום באיזור שבת שלום! ג'קי

הימליה

New member
לזה שהיה במסיבה הזו

מסיבות כאלה על החוף אסורות בהחלט,חל איסור חמור על נסיעת ג'יפים על החוף.חבל שהמשטרה בארץ לא אוכפת את החוק.ואתה עוד מתגאה בפומבי שהיית שם ועברת על החוק.....

Jekki

New member
הימליה היקר,

אני אמרתי שהייתי במסיבה עם ג'יפ? שנסעתי עם ג'יפ על החוף? אכלתי בשר ושמעתי מוזיקה על החוף. אם לדעתך זה אסור אז תעבור לגור באירן. שם יש מקום לתפיסת העולם שלך (וגם אין שם חופים) ג'קי

הימליה

New member
בדיוק כפי שציפיתי

לא מפליא שאדם כמוך שעובר על החוק,מצפצף עליו ומנפנף בו בפומבי יענה תגובה ברמה כזו נמוכה. לא אמשיך וארד לרמה שלך... ואגב: עוד דבר המעיד על רמתך:באיראן אין ים?אולי תפתח פעם אטלס...או שדרשתי בעצם יותר מדי?

neri58

New member
הימליה, אמנם באמת יש ים באירן

אבל איך החלטת שג'קי נסע עם הג'יפ לאורך החוף? אתה ראית בבירור ג'יפ שכתוב עליו ג'קי? האם השוות את כל מספרי הרישוי שמופיעים בתמונות מול מחשבי משרד הרישוי, או שמא במקרה עברת באותו יום בחוף וראית אותו במציאות (דבר שנראה לי מופרך) אין לך הסמכות להאשים אדם ללא ראיות נסיבתית יציבות. לדעתי, עם כל הכבוד, אתה התחלת בשיחה נמוכה וג'קי רק נגרר אחריך. שבוע טוב!

למעלה