אמא של עופרי וטל
New member
עב בשר - נתניה
חברה קטנה קופונים למסעדה האהובה על ילדיה.
נשאר אחד, שאתמול היה יומו האחרון.
היינו צריכות לדבר - כך שאני זכיתי ללכת איתה.
קופון כזה שלא מחייב אותך להזמין מנות מסויימות - אלא קנה ב 50 ש"ח 100 ש"ח.
יום ראשון בערב - אנחנו ועוד שולחן.
אווירה נהדרת, תמונות ילדות נהדרות (נו ברור שהשאלה הראשונה למלצר הייתה מאיזה קיבוץ הבעלים)
מנה ראשונה לשתינו - פטה כבד. - מגיע בצורה של 5 גביעונים קטנים הפוכים של פטה ומעליהם רסק אגוזים, על הצלחת ריבת עגבניות שרי (יחד עם עגבניות שרי שלמות) וכוסברה. - מנה טעימה מאוד, הצנימים שהם חלק מהקונסטרוקציה של המנה - לא התאימו בטעמם ובפשטותם - אבל זה היה בסדר כי קיבלנו גם פוקצ'ה חמה.
מנת עיקרית - אנטריקוט 300 לשתינו - היא עם סלט אני עם פירה - הזמנתי עם פירה כי המלצר אמר בצל מטוגן - ואני בפני בצל מטוגנת לא עומדת, הבצל לא היה ממש מטוגן (אצלנו בפולניה בצל מטוגן לפירה הוא בצל חתוך דק דק וכמעט שחור, ותמיד עשוי מבצל לבן, כאן הוא נעשה מבצל סגול ולא היה מטוגן לגמרי) הסלט ירוק - היה סלט ירוק - טעים וטרי - אבל לא היה בו משהו מפעים.
הסטייקים היו מצוינים. באמת מצויינים.
יחד עם שנים קולה, 1 עראק
עלה 300 ש"ח לפני הקופון (לא יודעת אחרי הקופון, החברה הזמינה אותי)
חברה קטנה קופונים למסעדה האהובה על ילדיה.
נשאר אחד, שאתמול היה יומו האחרון.
היינו צריכות לדבר - כך שאני זכיתי ללכת איתה.
קופון כזה שלא מחייב אותך להזמין מנות מסויימות - אלא קנה ב 50 ש"ח 100 ש"ח.
יום ראשון בערב - אנחנו ועוד שולחן.
אווירה נהדרת, תמונות ילדות נהדרות (נו ברור שהשאלה הראשונה למלצר הייתה מאיזה קיבוץ הבעלים)
מנה ראשונה לשתינו - פטה כבד. - מגיע בצורה של 5 גביעונים קטנים הפוכים של פטה ומעליהם רסק אגוזים, על הצלחת ריבת עגבניות שרי (יחד עם עגבניות שרי שלמות) וכוסברה. - מנה טעימה מאוד, הצנימים שהם חלק מהקונסטרוקציה של המנה - לא התאימו בטעמם ובפשטותם - אבל זה היה בסדר כי קיבלנו גם פוקצ'ה חמה.
מנת עיקרית - אנטריקוט 300 לשתינו - היא עם סלט אני עם פירה - הזמנתי עם פירה כי המלצר אמר בצל מטוגן - ואני בפני בצל מטוגנת לא עומדת, הבצל לא היה ממש מטוגן (אצלנו בפולניה בצל מטוגן לפירה הוא בצל חתוך דק דק וכמעט שחור, ותמיד עשוי מבצל לבן, כאן הוא נעשה מבצל סגול ולא היה מטוגן לגמרי) הסלט ירוק - היה סלט ירוק - טעים וטרי - אבל לא היה בו משהו מפעים.
הסטייקים היו מצוינים. באמת מצויינים.
יחד עם שנים קולה, 1 עראק
עלה 300 ש"ח לפני הקופון (לא יודעת אחרי הקופון, החברה הזמינה אותי)