עבר עד שבוע!!!!!

עבר עד שבוע!!!!!

לפני שבוע פניתי מעל דפי הפורום בקריאה למורי דרך להתנדב ליח' תיירות במשטרה במטרה א. לסייע למשטרה בהכוונה ועזרה לתיירים ב. לסייע באכיפה של חוקי התיירות לאחר דיון ארוך שבוא חברים רבים הודיעו על נכונותם להצטרף הפצתי טופס התנדבות שיש להורידו ללמלא אותו לסרוק ולשלוח אלי במייל או בפקס שמסרתי עד לרגע זה קיבלתי 2 טפסים בלבד 1. איתן דפני 2. מיכה רגב. להזכירכם ביקשתי עד 1.2.05 לקבל טפסים ואיתם לרוץ הלאה ולקדם את הנושא כמו כן לקחתי על עצמי טיפוול בדיווח על הדרכה לא מורשת גם לכך צרפתי טופס דיווח אני מחכה בסבלנות.

למרות שאתה חושב שהצדק עימך

אני לא צריך גיבוי מאף אחד הגיבוי היחידי שחשוב זה ממורי הדרך ולא בדיבורים אלה במעשים והמעשה הקטן שנדרש בשלב זה למלא טופס ולשלוח אותו אלי זה הכל מה ביקשתי? בלדבר כולנו טובים ואפילו מעולים לקחתי על עצמי לעשות מהלך כנגד הרבה סיכויים אבל עם חלון להזדמנות אז למה לאבד אותו

זה כוחו של האינטרנט!

הערה קטנה, תיקון , כיוון חדש וכך העגלה מתקדמת קדימה. מה שלא קורה באגודה. בגלל גילם המופלג, נכשלו אלו להבין יכולות אלקטרוניות אלו.

נווווווווווווווווווווווו, שלח כבר

את הטופס ועזוב את האגודה לנפשה. זה לא הדיון כרגע

רואה, אל תהפוך עצלנות לאידיאולוגיה

צביקה ביקש לשלוח לו פקס. פירסמתי את מספר הפקס שיהיה ברור. זה לא כל כך קשה לעשות את זה. לוקח פחות זמן לשלוח לו פקס עם פרטים אישיים מאשר להתכתב באינטרנט. במקום זה, קבוצת מורי דרך מתעקשת להסביר לכל העולם למה צריך לעשות אחרת. לא צריך גיבוי, לא צריך כלום, צריך לעזור לצביקה לעשות מהלך לטובת כולנו. צריך להוריד טופס מהפורום, למלא אותו ולשלוח בפקס. זה הכל. כל השאר עצלנות במסווה של אידיאולוגיה.

הפצה מסודרת

דפי הפורום אינם כלי לנהול מסגרת אירגונית, שפירא כבר ספר את מספר מורי הדרך המשתתפים בפורום. מעבר לכך ראוי שתהיה תוכנית ברורה ומוצגת לכולם. צביקה כתוב את הרעיון בצורה מסודרת ואני מתחייב להעביר את החומר בדואר אלקטרוני ופקס ל750 מורי דרך פעילים. אני מבטיח שפעולת שיווק נכונה אפשר לצרף מורי דרך רבים למייזם. אני ממתין לחומר כתוב .ההפצה עלי

a n a t 1

New member
סיוע באכיפה

צביקה, אני מעריכה מאד את היוזמה שאתה נוטל על עצמך, סוף סוף יש מישהו שלוקח על עצמו את הנושא הכאוב, אך, האין זה נראה יותר "מאיים" אם עו"ד של האגודה יפעל בנידון? לפי דעתי הצנועה, הוא איש המקצוע, עליו לשגר מכתבי דרישה (ואיום בפרסום)להפעיל רק מורי דרך מורשים מכל החברות הגדולות, וכולנו יודעים מיהן אותן חברות. אולי אפילו לפנות לדרגים גבוהים יותר?

חברים יקרים וחברות יקרות הרבה יותר

א. תודה על התמיכה אבל כמו שמשה טאומר זה לא מספיק להסוות עצלנות באידאולוגיה. ב. באדיבותו של מר מיטרני היקר דרך המערכת האותומתית יועבר בימים הקרובים מכתב מפורט כולל התקנה והטפסים. ג. תודה למיכה שצרף את תקנה 9ה' ד.שלב האיום ענת נגמר החל שלב הפעולה וביום שנציף את משרד התיירות בדיווחים ונגבה זאת בהודעות לתקשורת כולל עדכון מבקר המדינה יזוזו דברים גם בלי עו"ד מה גם שאני לא פוסל על הסף הסתיעות בעו"ד ויש לי לפחות אחד על הכוונת שכנראה אני מדגיש כנראה אוכל לרתום אותו לעשיה ה. מספיק לדבר ולהתחיל לפעול אני לא מחכה רק מהיום יש לי 2 דיווחים על הדרכה לא מוסמכת מאזור הכרמל

למעלה