עבר מספיק זמן?

Ice machinE

New member
עבר מספיק זמן? ../images/Emo163.gif

שיר לשעות הערביים המאוחרות

The Stranglers - strange little girl one day you see a strange little girl look at you one day you see a strange little girl feeling blue she'd run to the town one day leaving home and the country fair just beware when you're there strange little girl she didn't know how to live in a town that was rough it didn't take long before she knew she had enough walking home in her wrapped up world she survived but she's feeling old and she found all things cold strange little girl where are you going? strange little girl where are you going? do you know where you could be going? walking home in her wrapped up world she survived but she's feeling old cuz she found all things cold strange little girl where are you going? do you know where you could be going?​
הייתי רושם מאיזה אלבום זה ומתי הוא יצא אבל לא הצלחתי למצוא את שם האלבום. לאחרונה הוא זכה לגרסת כיסוי ע"י Tori Amos המלכה. וגם ביצוע די טוב.

NoKiA2003

New member
לפי בדיקה שלי באינטרנט השיר

הופיע כסינגל ב-1982 ומעולם לא הופיע מעולם באלבום רשמי שלהם אלא רק באוספים וכבונוס בהדפסה מחודשת של La Folie

alpha80

New member
ובאלבום האוסף הישראלי

ROCK STAR שהוא לדעתי האוסף הישראלי הטוב ביותר שהופיע אי פעם רק שהיה פגם בהדפסה של התקליט (1983) דוקא בשיר הזה, הדקה האחרונה של השיר מנוגנת רק ברמקול אחד....

NoKiA2003

New member
יש לי את התקליט הזה ../images/Emo13.gif יש שם גם את

קים ווילד עם קמבודיה וגברים בעבודה ואת האריה ישן הלילה ואת קלאסיק של אדריאן גורביץ, אכן אוסף קסום ואותנטי משנות ה-80

alpha80

New member
או. הנה מישהו שמבין עניין........

ויודע על מה אני מדבר...
אני זוכר שבזמנו זה היה אוסף נמכר מאוד, וכמו שאמרתי - אחד המוצלחים שיצאו. היתה בו את הגירסה שמאוד נדירה של הסינגל של דוראן דוראן - MY OWN WAY, ששונה מהגירסה שיש ב RIO, קצבית ומלאת חיים היו שם גם כמה נדירים למדי כמו WORKING ON MY TAN

NoKiA2003

New member
אבל... השיר של החונקים משם הוא

גולדן בראון ולא סטרנג' ליטל גירל

alpha80

New member
אה. נכון נכון נכון

הסניליות של גילי המופלג STRANGE LITTLE GIRL היה באוסף דא דא דא......

oril123

New member
אוסף מצויין בזמנו שכלל הרבה להיטים

שגם היו שירים איכותיים כגון : IT'S MY PARTY של דייב סטיוארט ואשתו, HEARTS של מרטי בלין לשעבר מג'פרסון איירפליין שלאחר מכן בשנות ה 70 שינו את שמם לג'פרסון סטארשיפ ובשנות ה 80 הג'פרסון נפל ונשאר רק הסטארשיפ עם הלהיטים : WE BUILT THIS CITY , SARA ועוד. המוזר באוסף הזה הוא שמו שנגזר מלהיט בינוני למדי של ביל ווימן (הבסיסט של הסטונס).

Ice machinE

New member
../images/Emo51.gif

אני מבין שהיית ביום רביעי בכומה? גם אני
אני רוב הזמן הייתי ליד עמדת התקליטנית (טל החמודה) אבל התקליטן שעלה אחריה הוציא את כל החשק.

NoKiA2003

New member
כן, לפני הסט של טל הייתי על הבר

כשהיא עלתה רקדתי ליד התקליטיה ואחרי זה כבר הלכתי
היא ענקית!!! שמה את כל הדברים שאני אוהב, חבל שאין ערב שלם שלה (אני אשמח להעביר ערב כזה)

למעלה