עבר לו חודש

שלישל

New member
הציצי מוצץ

אני מרגישה שהציצי הוא תחליף למוצץ כי יש פעמים רבות בהן היא נרגעת רק בציצי ולא יונקת כלל! פשוט מוצצת את הפיטמה. איך מרגילים אותה למוצץ ? היא כל הזמן זורקת אותו

רענן2

New member
../images/Emo95.gifמוצץ

אני ניסיתי לאחרונה גם להרגיל למוצץ, וזה הצליח פחות או יותר. השלבים: 1. ניסיתי מספר מוצצים עד שגיליתי את המוצץ המועדף עליו, במקרה שלנו: מוצץ גומי קצר של "אוונט". 2. בזמן שהוא לא רגוע, שמתי לו את המוצץ בפה והצמדתי אותו בתנוחה מעורסלת עלי, כך שהמוצץ לא יכול ליפול כי הוא צמוד לחזה שלי. בתנוחה זו הוא נרגע וגם נרדם בד"כ תוך כדי נענוע. 3. לאחר מספר פעמים כאלה הוא די התיידד עם המוצץ ועכשיו מוכן לקחת אותו כמעט בכל הזדמנות שקשה לו והוא לא רעב... בהצלחה...

שלישל

New member
עבר לו חודש../images/Emo57.gif

ואני עדיין מניקה , היו לי משברים רבים אומנם ועדין לעיתים יש כי ישנם ימים מסויימים בהם ההנקה נמשכת ונמשכת ... אולם בביקורת השקילה שאני רואה כי קצב הגדילה יפה אני מתחזקת ומקבלת מוטיבציה .יש לי 2 שאלות * מדוע במשך היום בד"כ בשעות הצהריים ההנקה נמשכת זמן רב עד אשר היא נרגעת ונרדמת יש לציין כי יש לי חלב ולפעמיים אני שואבת ונותנת לה חלב מבקבוק ? * איך מרגילים אותה למוצץ כי היא לא מוכנה לקחת מוצץ והציצי שלי הוא התחליף ? תודה

למעלה