עבר כל כך הרבה זמן...

עבר כל כך הרבה זמן...

הספקתי לשכוח אותו... היה לי כבר טוב... הרבה יותר טוב... לא הייתה לי סיבה מוצדקת להיות עצובה... לא נכנסתי לתוך עצמי יותר... לא נכנסתי "לדכאונות"... הרגשתי משהו חסר בי...אבל הדחקתי את זה... אני לא חושבת שזו הסיבה... אם הוא רק ידע מה עבר עלי בימים ההם... אני כועסת על עצמי שהייתי כזאת... שנתתי לעצמי ככה להתייסר... ועל כלום... אבל עכשיו שחשבתי שהכל נגמר... שאני אחרת... שאני שונה... הכל חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עברה שנה מאז... וזה לא עוזב... לא מרפה... למה אלוקים??? למה זה חוזר אלי...??

זוהי סופה של הדחקה-

שבסוף היא פורצת החוצה ברגע הכי לא מתאים ואז נתקעים איתה ולא יודעים מה לעשות. מה לא השתנה ומה חזר להיות שוב? האם זה בקשר חדש או שסתם הרגשה שלך לגבי האופי? אולי את זקוקה לאיזושהיא סגירת מעגל, שתסיים את זה- משהו שיטפל במה שלא השתנה- טיפול פסיכולוגי (למרות שלמרבה זכרוני בשרשור האחרון שלך לא רצית), או אפילו טפלי בעצמך בזה דרך ספרי הכוונה, או דרך חשיבה עמוקה ואמיתית מה מקור ההתנהגות הלא רצויה הזאת.

צריך לדבר על זה

אני נפרדתי לפני חודש ממישהו אחרי כמה חודשים טובים ובמשך כל החודש , אני סקרתי ועדיין סוקרת את כל התקופה מקבלת באהבה את הזכרונות הטובים ומשחררת אותם בהבנה שזה היה ועבר סוקרת את הקשר , מבינה למה זה לא הסתדר ולא יסתדר מבינה את חוסר ההתאמה ומכירה באמת הפשוטה שמלכתחילה הייתי צריכה ללכת לפי תחושות הבטן שהיו לי כשנכנסים לעומק של הקשר , בד"כ מגיעים להבנות שזה פשוט לא זה ואז , נכון, יש זכרונותאך אין הדחקה אני משתדלת להיות עם עצמי , ז"א לא להתחיל בקשרים חדשים, זה מה שהיה לי בזמן האחרון , הייתי עם עצמי וכשהיה פוטנציאל לכמה התחלות עשיתי ויתור כי ידעתי שזה מוקדם מאווד בשביל להתחיל משהו ממקום נקי צריך להיות בתוך הכאב, לא להדחיק אותו להתאבל על מה שהיה , על מה שלא יהיה , להבין למה לא יהיה לי עם מישהו מסויים את מה שאני רוצה כי בד"כ יש סיות "טובות" לכך .. בהצלחה

מסכימה איתכן לגמרי...

אבל אצלי זה שונה... אצלי לא היה קשר או משו... אני גם לא מבינה את עצמי אני... אני מצטערת... לא התכוונתי להעלות את זה פורום פה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובה

אפשרות אחת שתנסי לפנות אליו וליצור אתו איזשהו קשר, מכל סוג. אם אינו רוצה, עסקי בדברים שאת אוהבת ואז תרגישי יותר טוב.

למעלה