עבר חתול

mor mor

New member
עבר חתול../images/Emo54.gif

אני ובעלי בתקופה האחרונה, מאז מלאה שנה לנישואין.... קצת במריבות שטוטיות. האמת שאני הבעייתית, אני זאת שעושה לא טוב למערכת הזוגית שלנו. מתעצבנת על כל דבר, חסרת סבלנות, .... הוא טוען שאני לא אמיתית, אני עושה דברים שאני לא רוצה...אלא רק שהסביבה תמצא חן... צבועה לחיים....משחקת משחקים...... לפני כמה ימים הוא אמר לי...אם לא תשני את התנהגותך "מתגרשים". בנוסף לכל אני בטיפולי פוריות אז סף העצבים והלחץ שלי גדולים יותר, ואני לוחצת עליו מתי לקיים יחסים כי הכל מחושב בגלל ימי הביוץ..... הוא אמר לי לפני כמה ימים, בואי נעצור הכל...דיי עם הלחץ הזה.... עכשיו הכל תלוי בי, אני לא אשתנה הוא עוזב.... החלטתי שאני הולכת לטיפול פסיכולוגי.....

seeyou

New member
הולכת לטיפול פסיכולוגי?../images/Emo12.gif

למה לך? אני עוקב אחרי התגובות שלך מפורום אחר.. לא חושב שפסיכולוג ישנה את דעתו של בעלך...הוא חייב תחילה ביקור אצל פסיכולוג על מנת להבין אם ההתנהגות שלך היא טבעית-זה לא אומר שההתנהגות שלך מתאימה לציפיות של בעלך הוא צריך לשנות את גישתו כלפיך אם את מצליחה להבין שמקור הבעיות הם ברובם בך (שעושה לא טוב למערכת הזוגית שלנו. מתעצבנת על כל דבר, חסרת סבלנות) סימן שאת שפויה מספיק ולכן תוכלי לטפל בעצמך באותם בעיות . ראשית להבין מה גורם לך להתנהג כך במערכת היחסים שלכם-ככה היה גם בתחילת הקשר? מין? כבוד? יחסים? מין יחסי? ...התאמה של בני זוג זה דבר מאוד בעיתי-כמעט בלתי אפשרי ואם לא מצליח זה לא סוף העולם דבר ראשון,אם הייתי במקומך הייתי מפסיק את הטיפול-זה יוריד את המתח ותאפשר לכם זמן לבדוק מהות היחסים . יוסי It is a reality that even the closest people, husband and wife, will dream different dreams. That means, people are never alike in their minds.

mor mor

New member
אז ככה!!!../images/Emo4.gif

תודה על תגובתך... למה לי? כי אולי הכלים אכן בידיים שלי, אך אני לא יודעת להשתמש בהם...לכן הצורך בטיפול, שייתן לי קצת ידע איך להשתמש בכלים. מקור הבעיות ברובם בי,ואני יודעת את זה ובעלי בעקבות כך איבד את סבלנותו אליי. מה גורם לי להתנהג כך? אולי משהו שאני מביאה מהעבר ומאוד משפיע עליי...אני מתה לשנות בעצמי מליון דברים, אך לא מצליחה. לא היה כך בתחילת הקשר, אבל אולי אחרי החתונה והרצון לבנות משפחה פתאום רואים את הדברים יותר בבהירות. אני לא רוצה להפסיק את הטיפול אני רוצה לשלב את הדברים..עברתי כבר יברת דרך וחבל לי לעצור הכל.

seeyou

New member
בהצלחה!../images/Emo24.gif

Mind is always logical and life is always illogical, so they never meet.

רונתי

New member
מור מור

אני מאחלת לך בהצלחה, אבל אולי כדאי שתעצרי רגע, תעבדו על היחסים בינכם, אולי הלחץ שעכשיו את נמצאת בו הן מהיחסים בינכם והן מהחתירה למטרה ,מפריע לפוריות?

למעלה