עבר חלף לו עוד שבוע....

Moranus

New member
עבר חלף לו עוד שבוע....

והגיע הזמן לשירשור הציונים השבועי ועוד חודש יש תעודות... טוב אז השבוע קיבלתי בחזרה רק מבחן אחד בלשון-48 וזה נחשב לבין הציונים הטובים בכיתה חחח

טוב אז קבלתי את התעודה וככה:

ספרות - 40 חיבור - 50 תנך - 64 אנגלית - 80 מתמטיקה - 75 אזרחות - 55 פדגוגיה - 70 פסיכולוגיה - 67 חינוך גופני - 75

pooh שולט

New member
שלי...../images/Emo85.gif

היי גם נאי קיבלתי 48... במתמטיקה... אני אל מתגאה בזה כל כך אבל אני לא ממש טובה במתמטיקה... כנראה שניא ארד הקבצה..

YeLLOw AnGeL

New member
שלי../images/Emo26.gif../images/Emo186.gif

בלשון 50
נ.ב. זאת ת מ ר (רק ביתר בראש שלי) החלפתי כינוי

../images/Emo41.gif אמממ... ../images/Emo41.gif

אנשים 90 בעבודה באנגלית !!! המורה הזאת עולה לי על העצבים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל העבודות היא נותנת לי 80 !!!!!!! ועכשיו 90 ??? לא עדיף כבר 100 ??? סתאאם... היה לי היום בוחן בהיסטוריה, הוא היה ממש קל... תחזיקו אצבעות... יוווו איזה מורה מאמי זאת... א´ כל היא מתלבשת הכי אופנתי בביה"ס !! ב´- אם מישהו שכח לכתוב משהו במבחן\בבוחן והוא כבר הגיש אותו, היא נותנת לו לקחת את הבוחן ולתקן !! אני מרחמת עליה... חברות שלי באות אליה והן יודעות שהיא ותרנית כזאת, אז הן יענוא מנסות לשכנע אותה שלא תעשה לנו בוחן היום כי "אף אחד לא התכונן" ולא מוכנים... אז המורה (שלומית) באה אליי בסופשיעור ושאלה אותי: "אביב, תגידי, איך היה המבחן ?" "לי היה ממש קל, למה ?" "לא כי כולם מתלוננים פה... ואני חושבת אולי אני לא בסדר פה שאני נותנת בחנים מוקדם מדי או שאני לא מעבירה טוב את החומר..." אז אמרתי לה שהן סתם עושות דאווינים !! רחמנות על המורה !! :))

patito ƒeo

New member
יש לי רק ציון אחד..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

עבודה בתנ"ך- 100 היו גם מבחנים בתנ"ך, מחשבים והבעה- אבל עוד לא קיבלנו.. בשבוע הבא (כלומר- הזה
) אני אגיד לכם..

../images/Emo41.gif הזכרת לי... ../images/Emo41.gif

בעבודה במקרא קיבלתי אני וחברה שלי יפה !! זה גם משהו...

|טמבלא להתלהב משיעורי צרפתית.......

גם אני לומדת צרפתית וזה השיעור הכי משעמם עלי אדמות........בחטיבה מתלהבים משיעורי צרפתית ומזה שיודעים משהו בצרפתית.......כשהולכים לתיכון (ולקראת סוף החטיבה)......רואים כמה חרא זה צרפתית........במיוחד עם ליויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LimiMimi

New member
אזהו..

אני אני שונאת צרפתית אני לא יודעת כלום בגלל זה אני גאה בזה שקיבלתי 85 בלי לדעת כלום? הא.. חכם!!

LimiMimi

New member
עוד ציון שקיבלתי היום..

95 במתמטיקה.. הציונים שלי מתחילים לעלות בטירווווף של הטירוף

pooh שולט

New member
גם אני גם נאי...../images/Emo85.gif

אני קיבלתי 8 מתוך 10 במתמטיקה! אבל בבוחן במבחן נכשלתי..... וקיבלתי ג0 100 בבוחן בפיזיקה... אל תחשבו שאני חכמה..
אני אומרת רק את הציונים הטובים..

patito ƒeo

New member
עוד ציון..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

מבחן במחשבים- 90 (אני מקווה שבמבחן הבא אני מקבלת 100
)
הייתי אמורה לקבל 100, זה לא הוגן!!! המורה המטומטמת הזה אמרה לי לא לשמור את החלק השני!!!1 אוף..
אבל חפיף.. חברה שלי קיבלה 0..

*קליאו*

New member
ואני קיבלתי תעודות..../images/Emo105.gif

כבר לפני שבועיים בערך
לשון- 98 ספרות- 100 תנ"ך - 100 היסטוריה- 95 דוברי אנגלית- 98 דוברי מתמטיקה- 92 פיסיקה- 98 ביולוגיה- 100 גאוגרפיה - 100 ערבית- 100 ספורט- 96 חינוך- 100 (מן הסתם
) הממ.. וסחטיש על המבחן בלשון!!?!!

דוברי מתמטיקה../images/Emo35.gif לא שמעתי על

הדבר הזה בחיים שלי! הציונים שלי- בוחן פתע בגיאוגרפיה-86 מבחן בתנ"ך-72!!! אני רוצחת את הציפי הארורה הזאת בידיי החשופות! שמעתם?! ולמה הפורום לא זז?

As I Am

New member
98 בלשון! *-* ../images/Emo103.gif

*מתנפלת על מאיה בחיבוקים* אני כל כך גאה בך D:

למעלה