עבר וחלף

TuTyBoP15

New member
עבר וחלף../images/Emo13.gif

שנת 2005 עזבה אותנו ואנחנו מקבלים את 2006 מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה? לאחרים? מה הספקתם לעשות השנה? מה לא הספקתם ורציתם לעשות השנה? הסקר נגנב מפורום אופנה שגנב מפורום בנות

TuTyBoP15

New member
שנה טובה אנשיםםםםםםם

שנת 2006 המתבוללת הגיעההההה כופרים שכמותכם

ooOMoRoShOoo

New member
שנה טובה תיראוווווו../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

שנה טובההההההההה

TuTyBoP15

New member
עונה לי../images/Emo13.gif

אני מאחלת לעצמי שאני אעשה את כל הדברים שרציתי לעשות שנה שעברה ולא הספקתי או לא יכולתי.. ואני מאחלת לעצמי שיהיה לי שנה טובה, בריאה, מאושרת, ומוצלחת ושיהיו לי בגרויות מעל 90 ומעלה השנה.. כי אם כן אז מחשב נישא חהחהחה אני מאחלת לעצמי להתאהב... כי זה כיףף נראה לי חחח אני מאחלת לעצמי לסיים את הדיאטה שלי שהתחלתי שנה שעברה שעברה חחחח ולאחרים אני מאחלת שיהיו מאושרים ומוצלחים, ושיצליחו בחיים שלהם ושכל אחד ימצא את החצי השני שלו ויהיה מאושר איתו ושיהיה לכל הנבחנים קלל במבחנים ושכולם יהיו בריאים ושימצאו את התרופה לסרטןן ושאנשים יהיו חכמים וישתמשו בקונדום.. כמה בעיות זה יחסוך לכם
מה לא הספקתי לעשות
איי.. לא הספקתי לסיים את הדיאטה שלי יש לי עוד 7 קילו
לא הספקתי לצאת מהביישנו הנודניקית שלי לפחות קצת
לא הספקתי להשתפר במתמטיקה
מה כן הספקתי לעשות השנה
להוריד כמעט 10 קילו
זה כלכ ך משמעותי מבחינתי להצטרף לפורום המקסים הזהההה
מה עוד הספקתי
הספקתי ללמוד לצייר אנשים
הספקתי להתבגר נפשית יותר

anahi4ever

New member
שנה טובה..!חחח..../images/Emo9.gif

אני מרגישה כמו בראש השנה..חחחח.. כולם אומרים שנה טובה..!!חחחח...

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחח רק שבראש השנה יש ת'נשיקות המעפנות על הלחי של הדודים והדודות שהורסות לך את האיפור עם האודם הטמבל שנדבק לך ללחי חחחחחחח

anahi4ever

New member
חחח.. כן,אה..?

באמת הם הורסות ת'לחיים..!!חחחחחח...!!! דייי הצחקת אותי..!!!

TuTyBoP15

New member
אחרי..

שהשקעת לשים את הסומק של האבקה האינדיאנית היפה באים והורסים לך ובמקום את מקבלת סומק אדום של פרחה

ooOMoRoShOoo

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הבאה?שתהיה שנה טובה,הצלחה בלימודים ובכלל שאני יפגוש את רבלדה,שיהיו לי הישגים טובים
לאחרים:שיגשימו את מה שהם רוצים,לחברי הפורום שיפגשו את רבלדה! מה לא הספקתם ורציתם לעשות השנה?הרבה דברים..לשפר דברים,לשפר ציונים אני מקווה שבשנה הזו אני יספיק

didalf

Well-known member
שנה טובה ../images/Emo124.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

אני מאחלת לעצמי.... השתלב קצת יותר בפורום, ולהפסיק להיות עצלנית

TuTyBoP15

New member
אני רוצה להגיד משהו לכולכם../images/Emo70.gif

אנייי מאוהבתתת בכםםם פשוט מאוהבת
אוהבת את כולכםםם
אני מרגישה שכולם פה חברים שלי כמו החברים מהאזור שלי פה מהביצפר מהשכונה..

anahi4ever

New member
חחחח....תודה..

ת'אמת אני חדשה.. אז אני לא יודעת כל כך מה להגיד.. אבל תודה.. אמרת כולם.. אז כולם כולל גם אותי.. לא..?חח...אהה..חח.. והרבה זמן אני רוצה להגיד לך משו..חח.. המשפט הזה.. "עם קצת רצון ויכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת" הוא גדוולל..!!!חחחח... הוא כל כך הצחיק אותי..

למעלה