עבר את המבחן

raviv31

New member
עבר את המבחן

לפני כמה חודשים ברגע של התפנקות רכשתי פורד אקספלורר לשימוש יומיומי הרכב לא נרכש לשט למרות שהוא 4*4. עכשיו לאר פטירתו של אבי נותרתי עם החווה. ביום שבת האחרון מתקשר אלי אחד הבוקרים ומודיע יש בעיה עם אחת הפרות ההמלטה הסתבכה כדאי שתגיע ואני עם הפורד בירושלים. החווה שיושבת באיזור עמק האלה בשטח טרשי ללא שבילים אמיתיים לא ניראת המקום האידאלי לאקספלורר אבל הזמן דוחק ולהגיע לקחת טרקטורון או את מיפי לא היה זמן אז..... נכנסים עם הפםורד לשטח. הרכב הפתיע לטובה עבר את הבולדרים והסלעים בשטח בקלות המחשב נועל את הדיפרנציאלים באופן אוטומטי והרכב מתגלה כיצור עביר ביותר בקיצור הפתעה לטובה. אההה וכן..... עכשיו גם חוזרים לטייל אז שיהיה שבוע טוב לכולם רביב

עדיין לא הבנתי מה היה הזילזול?

כאחד שנוסע על רכב לא משופר הייתי מאמין שהאקספלורר אכן מסוגל לעבור שטח לא קל הבעיה שאתה רגיל למיפי אז לכן כנראה זילזלת ביכולות של האקספלורר, או שמא בגלל שאין ציפיה יש הפתעה? שמח לשמוע שאתה חוזר לשגרה, מי יתן שלא תדעו עוד צער, רק שמחה וטוב,

exclosive

New member
לאחי היה בארה"ב אקספולרר והרכב נסע היטב

זה אומנם רכב רך אבל לאחר החלפת הבולמים שלו לטפדוג והצמיגים הוחלפו לBF הרכב נסע בכל מקום כמעט. היה בגרסת אדי באאור מפואר ונתן תחושה של סלון .המנוע שלו מצויין . זוכר שהתלהבתי מכורסאות העור המתנפחות שמה את הC5 שכולם מתלהבים מהנוחות שלה בכיס הקטן.

raviv31

New member
אכן מבחינת נוחות אין בכלל ספק הרכב הוא

אחד הנוחים שיש. גם בלי החלפת הבולמים הוא עבר יפה את השטח. להפך הבולמים הרכים שככו היטב את המהמורות והבולדרים. דרך אגב רועי אכן לא הייתה ממנו שום ציפייה ולכן ההפתעה.

סה``כ זה לא מפליא, /tapuzforum/images/emo4.gif כי לך יש

את מיפי, שא``א לעשות השוואה בינה לבין רכב שטח רגיל, כי מיפי בהחלט לא רגילה, וכנראה שציפית להתנהגות של פרייבט, סה``כ לדעתי האקספלורר אוטו מצוין, רק שלא מתאים לי /tapuzforum/images/emo10.gif האם אתה חוזר עכשיו לשגרה גם בסדנה? /tapuzforum/images/emo3.gif

raviv31

New member
בהחלט, החל מיום שישי הסדנה שבה לעבודה רגילה

יש רכבים חדשים לשיפוץ

למעלה