עברתי :)

dutchy16

New member
עברתי :)

משום מה הגבתי להודעה שלי אבל זה לא הקפיץ אותה.. טסט ראשון, עברתי :) האמת שבשיעורים האחרונים לפני הטסט המורה אמר לי שממש השתפרתי ולדעתו אני מסוגל מאוד לעבור את הטסט,אני חושב שזה קצת העלה לי את הביטחון. רק משהו מוזר.. נכנסתי לאתר של הבירור תוצאות מבחן מעשי, הקשתי את התאריך של התיאוריה והתעודת זהות.. וזה רושם שאין מידע.. המורה שלי התקשר למענה הטלפוני הזה ושם נאמר לו שעברתי. ומחר אני מקבל את הרישיון.. מה אני אמור לעשות? משלמים אגרה למי? אפשר דרך האינטרנט? מה קורה עם ביטוח? למישהו יש מושג כמה זה עולה? אני בן 17 וחצי. תודה

Gooman

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

כשאני עברתי את הטסט, באינטרנט עוד היה כתוב שנכשלתי בטסט הקודם - במענה הקולי אמרו שעברתי. אל תדאג, אם במענה הקולי אמרו שעברת, אז כנראה שכן.. את הרישיון שלי אני שילמתי בדואר.. נראה לי שרק אחרי תשלום האגרה הרישיון נכנס לתוקף - אז שים לב לזה.. בהצלחה, סע בזהירות.

סליחה שאני לא יודעת לענות על השאלות

אבל מה הטלפון שהמורה שלך התקשר? ומזל טוב

קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo104.gif

הרבה שאלות, אז ככה: מה אתה אמור לעשות? לנהוג בזהירות משלמים אגרה בבנק הדואר (136 ש"ח אאל"ט) דרך האינטרנט? לא נראה לי כי צריך לשים על הרישיון חותמת של בנק הדואר, כהוכחה ששילמת ושהרישיון יהיה בתוקף ביטוח? בעל פוליסת הביטוח על הרכב שבו אתה הולך לנוהג צריך להתקשר לביטוח ולבקש מהם להוסיף לביטוח ביטוח על נהג חדש, תוך כמה ימים חברת הביטוח תשלח את הביטוח החדש (כמובן אחרי שיירד הכסף מהחשבטון או אחריי החיוב) כמה זה עולה? כל אחד והביטוח שלו, יש חברות ביטוח שבהם הביטוח על נהג חדש יקפיץ אץ המחיר ויש חברות שבהם המחיר יעלה אבל לא הרבה, שוב זה תלוי בחברת ביטוח.
בהמשך

Nicolush

New member
מזל"ט באינטרנט לוקח זמן עד שזה

מתעדכן אין מה לעשות העיקר עברת עם יש לכם רכב בבית אני מנחיה שאבא יצטרך להוסיף אותך לביטוח אלה עם כן היה לך אח/ות שעברה בשנתיים האחרונות ונהג/ה באוטו של הההורים אז כנראה שיש להם כבר ביטוח נהג צעיר בקיצור שיהיה לך במל,ט וסע בזהירות ידידי

למעלה