עברתי..

aviGODFATHER

New member
בתאוריה אף אחד לא מכשיל אותך

את נכשלת. בטסט אמנם יש פעמים שבהם יש דברים שאם היו קורים אצל בוחנים אחרים לא היית נכשלת, אבל בתאוריה זה שאלות אמריקאיות זה לא משנה מי בודק.

shame on you

New member
מזל טוב! אני בדיוק כמוך!

שבוע שעבר בתיאוריה הראשונה נכשלתי עם 5 טעויות. זה היה כ"כ מבאס!! אבל השבוע עשיתי שוב, והפעם עברתי! בשתי הפעמים זה שבדק היה חבני. בפעם הראשונה הוא היה מניאק, רציתי לשאול אותו שאלה והוא לא הסכים, אבל הפעם לא הייתי צריכה את הטובות שלו! (אופס, גיליתי מאיפה אני.. אמא אמרה לי לא למסור פרטים באינטרנט.. אופסי דופסי.....).

a n n a18

New member
חחח אז בטח ראית אותי..

אני באתי עם מדים של צבא לשתי התיאוריות.

shame on you

New member
לא ראיתי חיילת, אולי היית בשעה אחרת

או שפשוט לא שמתי לב... בתיאוריה הראשונה הגעתי למשרד הרישוי בעשרה לשתים עשרה, ואת בטח כבר עזבת את המקום ממזמן. לשנייה הגעתי בשעות הלחץ - עשיתי אותה בסביבות 10. יכול להיות גם שהיית שם ופשוט לא שמתי לב כי היה מלא. ראית שהייתה אחת שדיברה וחבני פסל לה את התיאוריה בלי רחמים? אח"כ ראיתי את זה שבודק את המבחנים אומר לו על המבחן של ההיא שהוא פסל שיש לה 3 טעויות והיא עוד לא סיימה, ואז הם אמרו ביניהם שהם לא ייתנו לה להמשיך, כי היא גם ככה בטח לא תעבור. איזה חולירות!

lsd600

New member
עוד לא למדת שלתאוריה של רמלה

צריך להגיע ב-7:30? זה פשע ללכת לשם ב-10:00...

lsd600

New member
"הוא היה מניאק.."

זה כבר ברור לכולנו...
אם אנחנו כבר יודעים שאת מרמלה-לוד, תוכלי להגיד לנו מי המורה שלך..?

0מי בורק0

New member
מישהוא יכול להגיד לי

למה הבוחנים של התאוריה כאלה אנשים מסכנים וממורמרים מהחיים שלהם??? כאלה אנשים מסכנים מתנהגים כאילו הם לא חייבים כלום לאנשים גועל נפש צועקים ומתייחסים חרא! 1

lsd600

New member
זה לא נכון לגבי כל המקומות

בלוד אצלנו יש את השניים שלושה שהם באמת ככה, אבל כשאני עשיתי תאוריה, היה בוחן אחד שהיה ממש נחמד. "תלמידה" אחת נכשלה והיא חזרה אליו והתחילה לבכות, אמרה שהכול הלך חלק ולא האמינה.. הוא הוציא לה את המבחן והראה לה את הטעויות והסביר לה למה היא נכשלה... אז יש גם טובים.....סתם דוגמא...

crazy bitch17

New member
הבוחנים בתאורייה הם טסטרים!

הם כנראה ממרומרים מזה שהעבר/הנכשל בתאורייה לא תלוי בהם!

למעלה