עברתי..

lsd600

New member
לא נכון...

חבר שלי נכשל טסט ראשון אצל דני...לא יודע מה קרה בשני.. עדיין לא עידכן אותי.. וחבר אחר שלי נכשל טסט שני אצל דני ומחכה עכשיו לשלישי!! דני הזה לוקח 75 ש"ח לשיעור. נראה לי אין לו תלמידים אז הוא מוריד ת'מחירים לתחתית... אבל מה שכן, הגולף שלו עומדת להתפרק... בקשר לציון, כשאתה רואה אותו, תגיד לו שינקה את בדלי הסיגריות מהריפודים...

אוראל1988

New member
לדני אין תלמידים? חחחח

הלוואי על כל זונה מס' לקוחות כמו שיש לציון ולדני ואני אמסור לו..

lsd600

New member
אז מה קורה?

למה המחיר עדיין כזה נמוך? הוא טמבל או מה? לא מכיר חוקים בסיסיים של עסקים? (דני) מציון לא אכפת לי..

lsd600

New member
לא, אבל

כל מורה נהיגה צריך לדעת דברים בסיסיים על כסף.. אם יש לא מלא מלא תלמידים והוא לוקח 75 ש"ח ל-45 דקות, הוא צריך להעלות את המחיר כדי להרוויח יותר. ציון נראה לי לוקח 80 ש"ח ל-45 דקות. כולם באים אליו כי הוא כזה זול....

Benightedxx

New member
../images/Emo2.gif על איזו עיר אתם מדברים?

היה לי מורה בשם ציון (סיאט ידנית, קורולה אוטומט) שהזהיר אותי מאיזה בוחן בשם חבני, אני גר בראשל"צ

lsd600

New member
אנחנו מדברים על לוד, וכנס...

יכול להיות שחבני בוחן גם בראשון.. הם לא בוחנים רק בעיר אחת... אם זה אותו אחד אז תזהר ממנו..
וזה ציון אחר..

Benightedxx

New member
יש מצב שזה החבני

שהכשיל אותי טסט ראשון
הכשיל מילה קצת קשה, עם איך שנהגתי בראשון לא בדיוק הגיע לי לעבור ממילא

Benightedxx

New member
לא זוכר אחי זה היה לפני איזה 4 חודש

הוא היה מנומס ורשמי שכזה, דיי מבוגר אם אני לא טועה (50 בערך), לא היה לו מבטא שאני זוכר

lsd600

New member
4 חודש?

הייתי איתו בטסט לפני 8 חודשים ואני זוכר אותו כאילו זה היה היום...(טסט ראשון חקוק לי בזיכרון) לא משנה.יש מצב זה הוא..

יש לך אשכרה טראומה ממנו הא?

טוב, כנראה שזה ככה אצל כל "נפגעי חבני" לדורותיהם.... אחרי שחברה שלי נכשלה בטסט ראשון (על ידו) היא חלמה עליו שבוע סיוטים.... מסכנה..... אבל סוף טוב- בסוף היא עברה טסט שני (אצל איזושהי טסטרית). דרך אגב, זה נכון שיש רק טסטרית אחת באזור? אומרים שהיא בכלל לא שמה לב לתלמידים שנבחנים... יש מצב?

100vardit

New member
גם אני לא הולכת לשכוח אותו בקרוב..

הטראומה חזקה מידי...חחח:) וכן,לגבי הטסטרית-גם אני שמעתי שיש אחת באיזור...

lsd600

New member
מה שאני יודע...

זה שיש אצלנו בוחנת קבועה שמעבירה אחרי 10 דקות בלי חנייה...

?????

כמעט כל מי שאני מכירה שלמד אצל ציון עבר טסט ראשון... וביניהם אפילו אחד שלא יודע לחצות כביש....

lsd600

New member
האנשים שבודקים את המבחן תאוריה

ורושמים "עבר" או "נכשל" הם בוחנים של משרד הרישוי. הוא ועוד רבים לפעמים בוחנים בטסטים ולפעמים בתאוריה...

למעלה