עברתי!!!!!!!!!!!

FreakStyler

New member
עברתי!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה............. עברתי טסט סוף סוףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל........... אני נהג חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן.... גם אני!!!!!!!!!

כיף לך!

אני בן 19 ואני בשיעור 15. לפני התאוריה המחורבנת! אני מחכה לרגע שאני יוכל להגיד נהג חדש!

FreakStyler

New member
תודה אחי!!

אל תדאג גם אתה תעבור, וחוצמיזה למה אתה לא עושה תיאוריה בחיפה?! רק שתדע שזה לא בא לי בקלות בכלל.. עברתי דרך ארוכה עד שהגעתי עד הלום... 80+ שיעורים במשך חצי שנה!!! וטסט שני! אתה קולט כמה כסף זה?! אבל העיקר שעברתי.. ובהצלחה גם לך!!!!!!!

תודה!

תודה מאמי. אני מודה לך על איחולי ההצלחה! תגידי תאוריה זה דבר קשה? וטסט פנימי, איך זה הולך? קשה? איפה היה לך טסט- באיזה עיר?

FreakStyler

New member
תשובה:

1. תיאוריה זה לא קשה, ואם תבוא מוקדם יהיה לך הרבה זמן לחשוב. אבל תלוי, אני למשל חרשתי על הספר בצורה שלא תיאמן... אז אם תחרוש שום דבר לא יהיה לך קשה.. 2. טסט פנימי זה סתם, 10 דקות, בא המנהל של הביצפר עושה לך ימינה שמאלה, ישר כמו המורה שלך, אבל אם יש לך טעויות פה ושם הוא לא מחמיר, וזה יכול להיות טעויות שבחיצוני יחמירו. 3. הטסט היה באשדוד. יש לך בקרוב פנימי?

רק באיזור השיעור ה- 22!

מתי לך עשו? אני נוהג מצויין, ככה בכל אופן המורה שלי טוען וגם כך אני מרגיש!

רק באיזור השיעור ה- 22!

מתי לך עשו? אני נוהג מצויין, ככה בכל אופן המורה שלי טוען וגם כך אני מרגיש!

בדיוק ההודעה שאמרתי לך לרשום ../images/Emo13.gif

מזל טוב אחותיייייייייייייייייייייייייייייי שיהיה לך בהצלחה נשמה בהכל ! ואמרתי לך לא להיות פסימית
You Rock !

FreakStyler

New member
תודה תודה תודה אחי!!!!!!

אין אני פשוט בשוק.... המורה מתקשר אלי עושה לי, נו התאוששת? אני עושה לו, לא.. מה נראה לך.. והוא עושה לי, ואם אני אגיד לך שעברת את תשמחי? אני עושה לו, כן בטח.. הוא צועק לי: עברת!!!!!!!!!!!!! לא האמנתי למשמע אוזני! היום היו לי טעויות!!! ובכל זאת... איזה טסטר לארג' מותק!!!!!!! ותודה על כל העידוד!!!! ובהצלחה לך בהמשך!!!!!

R E D E V I L

New member
מזל טוב אחותי!!!!!!

שמח בשבילך, אחרי כל השיעורים שלקחת זה באמת מגיע לך! הלוואי כבר עליי...

Torn

New member
אוי מזל טוב../images/Emo65.gif

באמת שמגיע לך חמודה, את המועדדת הרשמית של הפורום
!

SeanZoR

New member
|מזל טוב| אני ממש ממש שמח בשבילך!!!

אין לך מושג מזל טוב!!! כיף לשמוע שעברת תנהגי בזהירות !

Elicoz18

New member
כל הכבוד

רואה? התפילה שלי עזרה לך :)))))))))) אני טיפונת מקנא בך
מחר יש לי שיעור 9.. הדרך ארוכה.. בהצלחה!! תינהגי בזהירות! ועוד פעם, כל הכבוד!!! גאים בך!

lmstriX

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif מזל טוב שירן!!! ../images/Emo47.gif

ידעתי שתעברי ואמרתי לך ממזמן שטסט שני עליי את עוברת!! בסוף עברת את רואה? לקח מהחיים!!! מזל טוב! ויאללה תתקשרי למשרד הרישוי לקבל את הרשיון!!!

eyallz

New member
שמח בשבילך

אגב,כבר כמה ימים שאני משתתף פה ועדיין לא הצגתי את עצמי אני אייל.. ואני מאחל לך הרבה הצלחה בהמשך. ומוכרח לשאול משהו. אני שומע מכם שעברתם טסטים למרות שהיו לכם טעויות בזמן הטסט,ותוהה איך זה מסתדר,המורה שלי כל הזמן אומר לי כמה שהם מחפשים איפה לפסול ואני האמנתי לו אז מה האמת? שאם אתה נוהג טוב,ועשית טעות מעבירים? או שאם אתה לא עושה טעות מיוחדת,אבל נוהג לא בצורה מזהירה,כמו חוסר זהירות,מהירות לא משתלבת,או סתם לא מסתכל מספיק במראות,אז לא מעבירים אותך?

FreakStyler

New member
תשובה:

שלום אייל! ותודההההההה! ותשובה לשאלה שלך: הטעויות שעשיתי הן סתם טעויות, למשל, הוא אמר לי לפנות שמאלה, ושכחתי ובמקום זה פניתי ישר... דברים כאלה.. אולי טסטר חר היה מכשיל, האמת שחשבתי שאני נכשלת אבל בסוף הוא היה לארג' והעביר אותי.... חוץ מזה נהגתי טוב, הייתי זהירה, עשיתי פניות טוב, הסתכלתי במראות... בקיצור, הטעות שלחי זאת לא טעות שמראה שאני עוברת על החוק או לא יודעת לנהוג.. זה פשוט מהתרגשות ששכחתי לפנות שמאלה... מבין? והאמת, אין לי מושג איך באמת הם קובעים מה חמור ומה לא.. מצב רוח שלהם....

סנטה

New member
וואיי ואואיאיאייא מזל טוב !!!!!!!!!

כל הכבוד את רואה שעברת ! מזל טוב

למעלה