וב היום ניגשתי לתיאוריה ועברתיייייייייי מקווה שילך טוב גם בטסט חחחח יש לי שאלה כדאי לי לעשות קבלנות , זאת אורת אני בשיעור 10 והמורה שלי לא הציע לי והוא אומר שאני בסדר כדאי להציע? וזהו תודה ולמי שלא עבר היום... לא נורא תגשו שוב ותאמינו לי שתעברו
אם הסכום כולל לפחות טסט חיצוני ופנימי [למרות שזה אמור לעלות כמו שיעור...], X שיעורים שלדעתך תספיק בהם לעבור טסט או לגשת לטסט והסכום יוצא פחות ממה שנראה לך שתוציא על כל העסק - לך על זה. אם זה לא שווה לך מבחינת הכסף - תשאר לשלם רגיל כפי שאתה עושה.
שיעורים כפולים זה טוב, אבל לא בתחילת הנהיגה שקצב החומר אמור להקלט טוב יותר... לקראת הסוף הייתי מציע לך לקחת שיעורים כפולים. וזה שאת בת זה לא קשור, זה לא אומר שאת לא תעברי טסט ראשון או שני...
כי מי שענה לי ראשון דיבר אלי בלשון זכר ואני בת אז הוא היה צריך לפנות אלי בלשון נקבה.. חחח תכלס זה לא קשור לזה שאני לא יעבור טסט ראשון/שני ותודה היה לי שיעור היום אחרי חודשיים וחצי שלא עשיתי שיעור כי היה לי ים דברים באמצע כמו שלא הייתה לי תיאוריה פולין טיוול שנתי וים דברים אז השעור היה ממש ממש טוב שמחה
אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום... אבל אין לכם במקרה מושג מה קורה עכשיו במשרד הרישוי, הא? עברתי טסט ביום רביעי שעבר והבנתי שהם היו סגורים בגלל שדרוג העבר שבוע כבר ועוד לא קבלתי את הרישיון. המורה אומר שהם עמוסים והכל שם בבלגן. אבל נו באמת, כמה זמן לוקח להדפיס רישיון? 4 ימים? מילא הייתי חולה מת עד היום שגם ככה לא יכלתי לנהוג, אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן
שהמורה שלי לנהיגה אומר לי שהוא יטפל בזה. אבל אני הכי לא סומך עלייך, שאפילו אם נגיד הוא יקח - הוא יתקשר ויגיד לי שזה אצלו אלא יחכה שאני אשאל. הוא תמיד היה אומר לי "אני אתקשר אלייך עוד חמש דק'" ועוברים ימים והוא לא התקשר עד שאני מתקשר. הוא תמיד אומר שהוא יעשה דברים ולא עושה אם הבן אדם בעצמו לא עושה ומוודא. אבל באמת יש שם כזה עומס? והאם הם הולכים להדפיס את הרישיון הם הולכים לתת לי שלושה חודשים מיום ההדפסה או מהיום שעברתי את הטסט? זה גם לא הכי נחמד