עברתי רק כדי לראות...

עברתי רק כדי לראות...

חברים יקרים סליחה מראש על דרמטיות היתר של ההודעה הזו אבל...זו ההודעה האחרונה שאני משאירה פה. בעוד שמונה חודשים אני עוזבת את הארץ ואני יודעת שזה המון זמן אבל החלטתי שאני לא חוזרת יותר. כולכם מקסימים ומדהימים ויש פה כמה סיפורים מעולים שאין לי זמן להגיב עליהם כי אני בדיוק יוצאת אבל היה חשוב לי להגיד שלום כי ראיתם קצת מהחיים שלי ו...מה אני אגיד...אני סנטימנטלית חסרת תקנה... שיהיו לכולם חיים יפים תעשו המון אהבה והמון סקס והמון סיפורים ורק כיף...ותזכרו שבסופו של דבר הכל תמיד קורה לטובה. אוהבת את כולכם טלטלונת..

סליחה ??.......

אחותי...ככה עוזבים? בשיא? , (למען האמת כן, עוזבים בשיא) בלעדייך הפורום לא יהיה אותו הדבר, וזו לא מליצה!! טלטול, כנסי לשיחה דחופה עם ההורים. את כל כח השכנוע (שאין לי) אפעיל בכדי להניא אותך מהחלטך. מבטיח לא להיכנס אלייך לחדר, ולא לקרוא ביומן שלך. יהיה לי קשה, אבל אתגבר. בקיצור טלטול, למה לעזוב ולמה עכשיו ?

1sexy

New member
החלטה נבונה....

לאן בדיוק או בערך ?. האמת שגם לי נמאס תוך 6 חודשיים אני עף .

Sefy

New member
../images/Emo8.gif ? Is there room in your bags

i´m trying to find a way to get out of here as well, planning on the far away like Australia and New Zealand, lovely places, and most importantly quiet and with friendly people and a peacefull life

למעלה