עברתי קורס בצבא

עברתי קורס בצבא

שיכול לשמש אותי כעבודה ראשונה באנגליה. האם יתייחסו אליי אחרת? אם אני יבוא ויגיד שעשיתי שירות בתפקיד X בתוך מוסך מטוסים [לא ממ"ס/חמ"מ]. ד"א יש לי דרכון צ'כי כך שאני יכול לעבוד באירופה.

TrigATUSA

New member
מה השאלה?

האם אתה מחפש עבודה בבריטניה באותו תחום בו עבדת בצבא? אם כן, כמובן שניסיון קודם עוזר למצוא עבודה

השאלה היא, האם יסתכלו על זה בעין עקומה?

בישראל שירות צבאי הוא עניין יחסית רגיל אבל בחו"ל אני מתאר לעצמי שהוא מקצוע בחיים אבל עדיין איך מעסיק יתייחס אל זה, האם הם יודעים על השירות הצבאי בארץ?

TrigATUSA

New member
אני חוזר על השאלה

האם הניסיון הזה קשור לעבודה שאתה מחפש? אם לא, למה שתרשום אותו ברזומה? בגדול, ניסיון עבודה, מכל מקור, נרשם ברזומה יש לא מעט אנשים גם בבריטניה שמגיעים לשוק העבודה לאחר שירות צבאי

UKjewishboy

New member
הוא שואל (אותך)

האם זה שהוא עבד בצה"ל וקיבל נסיון מצה"ל יגרום לו בעיות אם הוא ישתמש ב"נסיון" הזה מכיוון שיש מלא מוסלמים ומלא שונאי ישראל שיכולים להיות מעסיקים פוטנציאליים שיקבלו את הרזומה ממנו, ואם הם יראו שהיה לו נסיון בצה"ל, אז על אף זה שיש לו נסיון, הם ידחו אותו מכיוון שהם לא מסמפטים את ישראל? זו השאלה שלו. אני אישית לא יודע מה לענות כי אין לי נסיון בזה, אז אני אשאיר לך לענות, אבל אם אין לך תשובה קונקרטית אני אישית הייתי מעדיף שלא להטעות את הבחור.

גוזליה

New member
סליחה על התהיה (עבורך)

איך אתה יודע למה הוא התכוון? אני הבנתי ממנו כי השאלה לא קשורה לא לשונאי ישראל ולא למוסלמים (וחוסר סימפטיה עם ישראל) אלא לחוסר היכרות של השוק המקומי עם אופי השירות הצה"לי בארץ. לפיכך התשובה של טריג מתאימה וראויה. בכל אופן, לא הייתי מתיימרת לדבר בשמו של אף אחד ו/או מכניסה למישהו מילים למקלדת. על אחת כמה וכמה שלא הסתרתי מעולם את עובדת היותי ישראלית ו/או השירות בצבא, ובכל חיפוש העבודה (המאוד ארוך לצערי) שלי, לא נתקלתי ולו פעם אחת במוסלמי שונא ישראל (או כל שונא ישראל אחר לצורך העניין) ומקסימום תהו על למה עשיתי צבא בגיל כלכך צעיר.

Nobilis

New member
לך על זה עד הסוף!

למה שסתם ידחו את קורות החיים? ברגעים אלו ממש מתארגנת חוליה של אל-קעידה בשביל לחטוף אותו ולערוף את ראשו.

UKjewishboy

New member
../images/Emo6.gif

אני חושב שהדיון מהצד שלי הסתיים כאן. הבעתי את דעתי ואני SATISFIED עם זה.

מה שUKjewishboy אמר זה פחות או יותר למה

שהתכוונתי. איך יקבל מעסיק את העובדה שעשיתי שירות צבאי בישראל? איך זה נראה מנקודת מבטו של המעסיק? האם יש להם דעות בנושא גיוס לצה"ל?

למעלה