אז סוף סוף התמקמנו בדירה החדשה שלנו בקריות ועכשיו אני צריכה המלצה לרופא נשים טוב באזור (חיפה והקריות). אז אם מישהי מכירה רופא/ת נשים טוב/ה באזור הקריות והצפון - דרך קופ"ח כללית או באופן פרטי - אני אשמח לשמוע פרטים והמלצות. תודה מראש לכולן
קודם כל תודה! מתוך הרשימה מוכרים לי השמות איצקוביץ ופילמר. שניהם ניתחו אותי בלפרסקופיה הראשונה שלי. את ד"ר פילמר אני זוכרת מאד לטובה, אבל הוא רופא נשים? לא כירורג?
פילמר הוא גם רופא נשים וגם כירורג הוא מטפל בבעיות פריון, אך לא עושה הפריות (אני חושבת לא בטוחה) מכיר את האנדו' שזה חשוב, עברתי אצלו היסטרוסקופיה. ד"ר לויט וקלדרון הם רופאים מעולים עובדים ביחידת IVF בבית חולים רוטשילד. על שניהם יש ביקורות טובות.
שמקבל בזבולון, הוא מומחה פוריות שגם מבין באנדו' (אני התחלתי אצלו בזבולון ועברתי לטיפול פרטי אצלו). פרטי את יכולה ללכת גם לקלדרון. אני חושבת ששניהם נחשבים ל"תותחי פוריות" של הצפון.
מאחלת לך התאקלמות מהירה וקלה ואשמח לעזור/להתקשקש בטלפון/סתם לצאת לאיזה קופי, כבר התלבשתי על כמה בתי קפה מעולים... עברתי לפני חודשיים כ-10-20 דקות ממך... לגבי רופאים עדיין אינני מתמצאת מספיק ומחפשת לעצמי בקופ"ח מכבי. כן שמעתי טובות מאוד על ד"ר פנסקי (יש לי טלפון שלו), מומחה לפריון עם הרבה הצלחות ואומרים מקצוען... אבל טרם בדקתי לעומקו ולרוחבו. יש רופא מעולה שעובד עם כללית עבר לכאן לאחרונה והוא מומלץ בחום (כמה חברות שלי טופלו אצלו במסירות רבה) ד"ר רונן. מקצוען בפוריות וגם איש יוצא דופן. אני יודעת שהוא גם מנהל מחלקה רק לא זוכרת היכן - אוכל לברר אם תרצי. שיהיה בטוב ובבריאות!!!
אני ממליצה בחום על דוקטור קלדרון, מאוד מקצועי, נעים ונתן הרגשה שאת בידיים טובות. הוא מקבל באופן פרטי, אם יש לך ביטוח מושלם את יכולה לקבל החזרים מהקופה. אם יש לך שאלות או שאת צריכה פרטים נוספים את יכולה לשלוח לי מסר, אשמח לעזור. בהצלחה