עברתי להגיד שלום..

עברתי להגיד שלום..

למרות שלא מגיעה להמון אנשים פה אבל אנחנו הערבים תמיד טובים מכםםם.

אבו-דני

New member
יותר טובים וצדיקים וחכמים ובכלל לא

-- גזענים כלום לא כדאי לספר שגם צימחונים ולא נקמנים ובכלל בכלל לא אלימים שומרים על כבודן של נשים ובכלל בכלל נאורים...ואיך שכחתי שהם גם שוחרי שלום ובחתונות הם לא יורים כי הם מתורבתים מה תקצר היריעה לספר עד כמה הם ראויים לגור .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. מעבר לנהרות רחוקים

דווקא אנחנו היהודים.. אין כמונו ../images/Emo104.gif

אתמול סמיר שוקרי הופיע בטברנה ושר שירים של היָהוּד. גם הערבים הבינו שאין כמונווווו.

all

New member
אין ספק, אתם מעולים.

במיוחד בריסוס אוטובוסים ושווקים בעזרת M-16.

עזוב את יאסמינא.. היא לא מרססת

היא רק שונאת קצת את הيهود, אבל לא נורא, כבר התרגלנו, לא??

all

New member
זה בסך הכל דיון אינטרנטי

היא אומרת את דעותיה ואני את שלי. זו דמוקרטיה בשיאה, לא? מלבד זאת, השנאה שלה לגיטימית מבחינתי. שתשנא, במדינה דמוקרטית יש לכל אזרח את זכות השנאה. אוי ליום שנאלץ כולנו לצעוק בקול אחד - "יחיא המנהיג הדגול בן מעלתם של השמים - שרון" (או כל שם אחר שיחזיק בשלטון).

אני לא זוכר שהיא דיברה פעם על ריסוס

או שיבחה את המרססים. וכמו שאני מכיר אותך - גם אתה לא בדיוק סבור שכל ערבי הוא "מָחמוּד רָסַסִיָה"

למעלה