עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!

עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!

היום ב14:30 היה לי טסט שלישי ולפני חצי שעה קיבלתי תשובות ועברתי XD הטסט הראשון שלי היה מוקדם בבוקר ואני לא עירנית בשעות האלה אבל לקחתי אותו בכל מקרה כי חיכיתי לזה המון זמן. ובאמת נהגתי על הפנים אם תשאלו אותי (ואת הטסטר) אחרי אותו טסט הייתה לי נסיגה רצינית בנהיגה וירד לי הבטחון, ורק שלושה שבועות וחצי לאחר מכן ניגשתי לטסט השני. הפעם נהגתי מצויין חוץ מבלימה אחת בכיכר -_- אז קצת עלה לי הבטחון דווקא כי אמנם הייתה את הטעות הזו, אבל בכללי נהגתי טוב היום היה הטסט השלישי. מאוד פחדתי להיכשל שוב. הייתי עם חברה טובה שלי וזה היה הרבה יותר נחמד ככה. היה לי את הטסטר של הטסט הראשון והפעם הוא היה הרבה יותר נחמד, וגם אמר ימינה שמאלה הרבה יותר ברור. כל הטסט פחדתי שהאוטו יטלטל פתאום מהבלימה שלו וכל הזמן שאלתי את עצמי שאלות ואמרתי לעצמי להישאר מרוכזת וזה. אחרי 15 דקות שנהגתי ככה בלי שום בלימה או נגיעה בהגה, ועם איזו חצי הערה, כבר התחלתי לתהות מתי הוא כבר יגיד לי לעצור.. ואז הוא אמר "נפנה שמאלה ואז נמצא מקום נח לעצור" ועצרנו והייתי כל כך שמחה, אבל גם לא מיהרתי לטפח ציפיות. ואז היה לחברה שלי וגם לה הלך טוב ושתינו עברנו ואני פשוט מאושרת
למדתי במשך 5 וחצי חודשים, אמנם עם הפסקה של שבועיים-שלושה באמצע כי עשיתי פסיכומטרי וזה נהיה לחוץ ביחד, אבל עדין המון זמן. וגם המון שיעורים (59). אבל כל אחד והקצב שלו :) העיקר שבסוף הגעתי לזה. רציתי לתת כמה טיפים.. אני מוצאת אותם נכונים לגבי, יכול להיות שאתם חולקים עליהם ושהם לא נכונים לכולם, אבל בכל מקרה אני רוצה לחלוק: # לתיאוריה כדאי להתחיל ללמוד לפני השיעור המעשי הראשון, עם דגש על פניות ועל מתן זכות קדימה, אז לקחת מספר שיעורים אחדים ורק אז לגשת. # אל תדחסו שיעורים. לי הייתה תקופה שהייתי עושה שיעור ביום, לפעמים אפילו שניים, ואני לא חושבת שלמדתי מיזה הרבה. עדיף בקצב של 2-3 בשבוע (אלא אם כן אתם לקראת גיוס או משהו כזה ואין לכם הרבה זמן) # אל תעשו פסיכומטרי ונהיגה ביחד, בעיקר לא כשאתם לקראת סיום באחד מהם, ובטח לא בשניהם. זה פשוט לא עובד. # לאלה מכם שזקוקים למספר רב יותר של שיעורים, אל תתנו לזה להלחיץ אתכם. אל תשוו את זה כל הזמן למספר הזה של מינימום 28 שיעורים, כי באמת כל אחד והקצב שלו. וכמו בכל דבר בחיים, יש כאלה שיותר טובים בזה, ויש כאלה שפחות. אם אתם בכל זאת לא מצליחים להפסיק להשוות, תזכרו שיש כאלה שפחות טובים מכם, אבל מה שבאמת חשוב זה שבסוף כ-ו-ל-ם עוברים, אז לא להתייאש נראה לי שזהו.. כמה זמן שאני כבר מחכה לכתוב את ההודעה הזו ווווווי XD טלי.

nogag7

New member
וואו ../images/Emo13.gif איזה יופי זה לשמוע

איך שאנשים עוברים.. ותתודה על הטיפים. אני ממש מאושרת בשבילך.. אמן שתהיי נהגת מוצלחת וזהירה! כן.. גם אני מחכה לכתוב הודעה כזאת יאללה.. צאי לחגו

nogag7

New member
חח סליחה על הטעויות, כתבתי מהר את ה

ההודעה.. יצאתי עילגת

100vardit

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

בשעה טובה-זה הגיע
איזה יופי. הרבה מזל-טוב,וסעי בזהירות
זה הזמן ללכת לאכול טוסט עם מרשמלו

../images/Emo62.gif אהה ידעתי ששכחתי משהו!

ת-ו-ד-ה ענקית לפורום הזה! מצאתי אותו כשחיפשתי איך עושים טופס ירוק ומה כל הפרוצדורה ומאז נשארתי כאן (ואני לא מתכוונת לעזוב) :] אמנם לא תמיד הייתי מגיבה, אבל בהחלט הייתי מבקרת לעיתים קרובות והיה נחמד לשמוע חוויות של אחרים ולחלוק בעצמי והכל. עזרתם לי המון :)

שמח בשבילך ../images/Emo13.gif.

מסכים איתך לגבי כל הדברים שאמרת. בהצלחה בהמשך, ונהיגה מהנה
.

or001

New member
מזל טוב ! ../images/Emo207.gif עשיתי טסט היום

יכול להיות שיפרסמו תוצאות כבר היום או שצריך לחכות עד יום ראשון?

למעלה