עברתי טסט!!

hbjkwvw

New member
עברתי טסט!!

סוףסוף היה לי טסט ועברתי הבעיה שלי היא שרשום לי ברישיון שאני צריך להרכיב משקפיים או עדשות בזמן נסיעה ואני יודע שאני לא ארכיב הרבה המספר שלי הוא מספר גבולי ואני לא חושב שיש הבדל מהותי אם אני ארכיב או לא. השאלה שלי היא-במקרה ושוטר עוצר אותי ושואל למה אני לא מרכיב משקפיים-האם להגיד לו ששכחתי או שיש לי עדשות והאם הוא יכול להסתכל לי טוב בעין ולראות אם באמת יש לי עדשות? ומה הקנס של מי שלא מרכיב משקפיים???

אילן די

New member
למה כתוב שאתה צריך ?

גבולי שמולי ! במבחן ראיה במשרד הרישוי היית צריך. אז שים משקפיים ולא תסכן אותך ואת הנהגים האחרים על הכביש. מספיק זה שאין לך נסיון, אתה לא צריך גם להוסיף על זה טעויות שנעשות בגלל שלא ראית מישהו/משהו.

hbjkwvw

New member
ממש גבולי!

עשיתי את המשקפיים אולי שבוע לפני הבדיקה במשרד הרישוי והאופטימטריסט אמר לי שאני לא צריך בשביל נהיגה הבדיקות במשרד הרישוי היו מוקדם מאוד בבוקר..תתחשבו קצת השאלה היא תיאורטית-האם כדאי לשקר לשוטר ולהגיד שיש לי עדשות ואיזה קנס אני אקבל?

אילן די

New member
אז לך למשרד הרישוי

ותבקש בדיקת ראיה חוזרת בלי המשקפיים ותעדכן את הרשיון.

© DrorZi

New member
בדיוק

אם אתה לא צריך תוכיח מחדש. אם אתה צריך אז סגרנו את הדיון.
דרור זי.

© DrorZi

New member
אתה לא מבין הא....

שום גבולי שום שמולי, שים משקפיים חננה
דרור זי, משקפופר גאה.

sronis

New member
מזל טוב והצעה!!

גם לחבר שלי יש מספר גבולי, אבל הוא לא מתעצל ומרכיב משקפיים בנהיגה. לא תאמין כמה זה יכול לעשות הבדל. אל תשכח שבלי משקפיים אתה רק חושב שאתה רואה טוב, אבל מיד כשאתה שם אותם אתה מבין כמה יש עוד לראות... טשטוש, אפילו קליל, ללא משקפים, גורם למוח שלך להפסיד פרטים שהוא היה רואה עם המשקפיים. למוח לוקח יותר זמן לעבד את מה שהעין רואה והנהיגה נפגעת. לנהג חדש זה חשוב שבעתיים, כי לא משנה כמה שאתה חושב שאתה נוהג טוב, אני מבטיח לך שיש לך עוד הרבה מה ללמוד. רוני, לא יודע מה הקנס אבל למה לקחת סיכון, שוטרים אוהבים לעצור נהגים חדשים...

© DrorZi

New member
תעשה טובה, תודיע לי מתי אתה בכביש

אתה סכנה לציבור
בהתחלה רציתי להגיד לך מזל טוב אבל אחרי זה כלכך התעצבנתי ממה שכתבת בפנים תעשה טובה ועל תעלה על הכביש, אינך ראוי להיות נהג. עזוב אותך חוקי לא חוקי, אתה לא קולט שמה שאתה אומר זה ההבדל בין לראות את הדרך "ממש ברור" ל "כמעט ברור"
אתה לא מבין שמה שאתה אומר זה מטומטם
ההבדל בין כמעט לממש זה כמו ההבדל בין תאונה לכמעט תאונה. ואני לא ארצה להיות זה ש"כמעט" ראית אותו. ועל תתחיל אם תרוצים של "מסםר קטן" ובולשיט כזה, לא יעזור לך כלום.
דרור זי.

cyber2200

New member
תעזבו את הילד...

לא שאני מבין מה הבעיה לזרוק זוג משקפים באוטו ולשים אותם כל פעם שנכנסים לאוטו...

© DrorZi

New member
לא מוכן.

לא מדובר פה על מותרות, כמו שאתה לא מבין גם אני לא מבין, רק שזה לא כזה שולי, כמו שאמרתי אם קבעו שהוא צריך אז בלי תרוצים, אם הוא לא צריך שיוכיח.
דרור זי,

למעלה