עברתי טסט!

Cursed

New member
עברתי טסט!

כרגע קיבלתי את התשובה מהמורה לטסט של אתמול וע-ב-ר-ת-י! חשבתי שפספסתי את הטסט ובגדול אבל הנה הוהכחה שעד שאתם לא מקבלים את התשובה איך לכם שום מושג איך באמת הלך לכם. ורציתי רק להגיד תודה לכל האנשים הנהדרים פה שעזרו לי ועוזרים למלא אחרים - אתם עשר!
 

sweet eyes

New member
יאא איזה יופי, בובה ../images/Emo13.gif

כל הכבוד!! תהנה, ונהג בזהירות
 

Cursed

New member
תודה ../images/Emo24.gif האמת יש לי שאלה אליכם

מה הפרוצדורה לקבלת הרשיון? אני צריך ללכת למורה שלי, לקחת את הטופס הירוק המוחתם, לשלם למורה ואז מה? אמרו לי שיש אגרה לשלם בדואר?? כמה זה עולה? ומה אח"כ - למשרד הרישוי? תודה על העזרה וגם על האיחולים, אתם אחלה!
 
פרוצדורה לקבלת רישיון

מזל טוב. את הרישיון אתה מקבל מהמורה, די סביר להניח שמחר. הרישיון מודפס על דף רגיל ואליו מצורף טופס אגרה, אתה הולך עם כל הדף הזה לבנק הדואר שם הם לוקחים את טופס האגרה ומדפיסים חותמת על הרישיון. האגרה היא לשנתיים והיא על סך 131 ש"ח. עד שאתה לא משלם עלייה הרישיון אינו בתוקף. את הטופס הירוק אתה לא רואה יותר ולגבי לשלם למורה- על מה? אתה משלם למורה רק על הטסט ועל השיעורים- זהו.
 

Cursed

New member
רגע אז לא צריך..

ללכת למשרד הרישוי? רק למורה ומשם לדואר? לא צריך להחתים כלום? ובקשר לאגרה שילמתי אותה כשעשיתי תיאוריה ונאמר לי שזה לתיאוריה+טסט ראשון אז אני צריך לשלם שוב? וכן התכוונתי שלשם למורה על השיעורים והטסט - את זה אני יודע.
 

אוראל1988

New member
זאת לא אותה אגרה

האגרה שאתה משלם על הרישיון היא על סך 131 ש"ח, אתה מביא את הרישיון הזמני לדואר, משלם, ואז מחתימים לך על הרישיון חותמת ששילמת על הרישיון ורק אז תוכל לנהוג, כלומר הרישיון ייכנס לתוקף. מזל טוב וסע בזהירות
 
למעלה