*עברתי טסט!!!*

Bassman

New member
*עברתי טסט!!!*

אחרי שנהגתי בישראל שנתיים עשיתי טסט בפלורידה. אם המבחנים כאלה, אני לא בטוח שאני רוצה לנהוג פה... קל מדי

אני גם עברתי טסט לא מזמן ..

חשבתי שמדובר בבדיחה אבל זאת המציאות. הבוחן אמר לי לפנות ימינה ביציאה מהמרכז בחינה אז פניתי אחרי בדיוק שניה וחצי הוא אמר לי " MAKE A U TURN WHEN ITS SAFE" אני הייתי בטוח שעשיתי משהו לא נכון ושאלתי אותו "i did something wrong"הוא ענה לי "park your car and secure it" אז שאלתי אותו "נכשלתי???" הוא ענה לי באדישות "follow me son" אמרתי בלב "טוב אבא".. אחרי זה הוא אומר לי תשב ותחכה לתשובה .. אני מחכה הוא מביא לי מכתב והולך ...הייתי בטוח שנכשלתי אבל הופתעתי לגלות שעברתי .. אני לא יודע מה בדיוק הם בחנו באותו המבחן מה שאני יכול להגיד זה שהנהגים פה ברוב המקרים יותר מנומנים. אני לא יגיד יותר טובים כי אין נהג יותר טוב מהנהג הישראלי במיוחד שאתה עושה איזה 30 שיעורים עם מורה שקוראים לו שמוליק יעקוב. המנטליות של הנהגים פה היא שונה לגמרי .. בהתחלה כשרק הגעתי לפה הייתי בטוח שאני מכיר חצי מהמדינה כולם היו מנפנפים לי לשלום מהאוטו אז נפנפתי להם בחזרה .. אחרי זה הבנתי זה בסך הכל הבעת טובה על זכות קדימה וכדומה.. אז לא משנה איפה שאתם נוהגים סעו בזהירות ..

אני גר בפילדלפיה..

היום אחרי כמעט שנתיים שלא ציירתי מצאתי את הזמן והסבלנות להתרכז במשהו שהוא לא לימודים לא עבודה ולא ספורט.בשבילי זה ממש לא קונביצאונלי לעצור לרגע ולקחת אוויר אני מרגיש שאני כל הזמן חיי עם טיפת האויר האחרונה בראות שלי. אז הוצאתי את עפרון ה BH שלי והתחלתי לצייר , כל הלחץ מסביב פשוט נעלם כשהתחלתי לשמוע את האלבום של היהודים ברקע. היהודים העלו לי זכרונות טובים מהלילות הארוכים שהייתי מבלה עם חברה לשעבר שלי. הרגשתי כאילו אני חוזר בזמן יכלתי להרגיש את הפרפרים בבטן ואת עור הברווז כאילו שבאמת חזרתי לימים ההם.אני עכשיו בוודאות יכול להגיד שמוזיקה טובה וציור הם הטרפיה שלי... הוספתי תמונה של הסקיצה של אחד הציורים שעשיתי היום ...זה קצת לא בפוקוס אבל לא נורא.. מעניין אותי לשמוע מה הטרפיה שלכם ?

ציקהלה

New member
טרפיה שלי

אין כמו שעה של נשימת אויר דחוס בעומק... להעלת הלחץ החלקי של החנקן בדם!

למעלה