עברתי טסט!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
עברתי טסט!!!!!!!!!!!!

יווו כמה חודשים חיכיתי לרגע של להיכנס לפה ולכתוב את זה!!!!! היה טסט לא הכי קל (חנייה בירידה ונסענו ליד תחנת מוניות עם מוניות גדולות כאלה שכל שניה עצרו וחסמו נתיבים ולא היה לי שדה ראייה בגרוש כי הן היו גדולות לאללה...) אבל הלך מעולה!!!!! יצאתי ממנו בתחושה של "אם אני נכשלת באמת שאין לי כבר מושג מה לשפר" ובול בארבע אפס אפס המורה שלי התקשר ואמר לי מזל טוב!!!!! וההורים החמודים שלי תוך 5 דקות סידרו את הביטוח ומחר אני מקבלת את הרשיון שעבדתי כ"כ קשה בשבילו!!!!!!

ChilD SouL

New member
../images/Emo73.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo73.gif

NewName

New member
מז מז מזל טוב!

shiray

New member
תודה לשלושתכם!

ואיזה מסכןזה שהיה איתי, היה גם בטסט שני והלך לו טוב רק שהיו חלקים שהוא נסע לאט והטסטר אמר לו "תתעורר! תיסע עם יותר פלפל!" ואח"כ כשיצאנו לבין-עירוני הוא היה על 75 ככה והטסטר שאל אותו כמה מותר והוא אמר שתשעים אז הטסטר אמר לו "אז יאללה תיתן גז ותעלה לחמישי...". ובאמצע שאני וחברה שלי מאושרות פתאום יש לה ממתינה וזה הוא כמעט בוכה לה שהוא נכשל...

Krishi

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמח בשבילך תנהגי בזהירות רק דבר אחד לא הבנתי.. איך כבר עשו לך ביטוח? לא צריך את הרישיון שלך בשביל זה? או שזה רק בעבודה של אמא שלי כניראה....

shiray

New member
נראה לי שאם מבקשים

לשלם יותר, הביטוח מסכים די על עיוור להוסיף ביטוח לנהג חדש... לא? אין לי מושג, ההורים שלי ידעו שיש לי טסט השבוע והם ידעו שבטסט הראשון נכשלתי על שטות שאני בטוח לא עושה שוב והם כבר התעניינו כל השבוע לגבי הביטוח ואז כבר היה להם טלפון ומחיר והכל ובשניה שצרחתי לאמא שלי מהחדר שעברתי היא אמרה שיופי ומזל טוב והכל ואז כשאני מתקשרת לחברה הראשונה היא כבר התקשרה לביטוח והסדירה הכל... וזה כמו שלסבא שלי יש גם ביטוח שכולל נהג צעיר, ומן הסתם הרשיון שלו מתקופת המנדט או משהו זה לא הכי מתאים... עכשיו אני לא יכולה לחכות למחר!!! לקחת את הרשיון, לשלם את האגרה הזאת, ללכת מהר לחניון נטוש שיש ליד הבי"ס לנהיגה, לקלוט תוך שניה מה הקטע של הקלאץ' של המכונית של אמא וכמה צריך ללחוץ על הבלם ולנהוג!!!

למעלה