עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!

פרקשיט

New member
עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!

זה היה החמישי שלי, אז לכל המתוסכלים, אל תדאגו, הסוף טוב!

Anna Karenina

New member
תרשה לי להיות הראשונה...

מזל טוב!!!

shirakl

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

וואו, אני נזכרת ביום שאני עברתי את הטסט - איך הייתי מאושרת ורצתי לפרסם בכל מקום אפשרי
זה כ"כ כיף לעבור טסט
שיהיה לך המון בהצלחה ותנהגי בזהירות

מזלללללל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אני גאה בך שהשגת את מה שאני לא השגתי... לא בגלל שאני לא יכולה, אלא בגלל העצלנות שלי D-:

tomash1985

New member
זה בסדר אחי גם אני עברתי 5

ושבוע שעבר נגמר לי המלווה..!!!!!!! סע בזהירות!!!

פרקשיט

New member
../images/Emo140.gifהיי, תודה, שימו לב לקטע הבא:

יגמר לי החונך יום אחרי הבגרות האחרונה שלי... אלא אם כן יהיה חוזר באנגלית ובמתמטיקה.

פרקשיט

New member
אז ככה...

יש לי חברה שכמעט ולא קוראת למישהוא בשם הפרטי שלו, אלא נותנת לו "שם" משלה, אז זה היה בכתה יוד, וחשבנו איך לקרוא לי, ועלה הרעיון של פרקש, אתם זוכרים?פרקש מטירונות?!?!?!?איזה חמוד..., אז זה מה שהיה ומתישהוא זה הפך לפרקשיט, כדי שזה יהיה נקבה ובגלל עוד כל מיני סיבות, אז, זהו... אה, וגם בכתה י"א הגיעה מורה שהשם משפחה שלה זה פרקש, אז היה קצת פדיחות, לא נורא... ואת/ה?

פרקשיט

New member
../images/Emo24.gifל-כ-ו-ל-ם, תודה רבה!../images/Emo24.gif

הייתי רוצה להתיחס לכל אחד, אבל האינטרנט שלי ז-ו-ח-ל, לא נורא, כנראה בקרוב נחליף למשהוא טוב יותר. אז, תודה רבה, ולמי שעדיין אין, בהצלחה לכם, מזדהה עם כל כישלון ובאסה.
עדיין לא לקחתי את הרשיון מהמורה שלי, ולפני שעתיים/שלוש הלכתי לטקס ליום השואה
במושב שלי, וגם המורה שלי בא, אז הוא אומר לי, בצחוק, מה?את לא רוצה לקבל את הרשיון?...איזה חמוד, לכל מי שמתכוון ללמוד בטבריה, או מכיר מישהוא, אני ממליצה עליו!

ליטן א

New member
שוב -מזל טוב...

והמורה שלי - כל מי שגר בכרמיאל, כפר ורדים, או שאר המקומות האלה.. אל תתקרבו אל המורה שלי!! כמה שהוא מציק ומעצבן, ככה הוא מורח שיעורים וזמן עד הטסט.. עברתי בראשון (לפני 4 חודשים), אבל רק בגלל שהטסט היה קל (ובגלל שעשיתי אינספור שיעורים עד שהוא שלח אותי) - שום קשר למורה.

apl

New member
../images/Emo49.gif ובהזדמנות זו אעשה קאמבק קטן

הייתי פה כמה זמן בתקופה שהפורום נפתח,אחכ נטשתי מעט,ועכשו אני פה
שוב... אז למתעניינים
אני ענ
בת 17 וחצי+-\יאניקית\תלמידת מגמה:כלכלה-סוציולוגיה וספרות\ולקראת סופ שיעורי הנהיגה שלי...-היום חונכת 45 שיעורים ונראה מה יהיה כבר בהמשך... שיהיה יום טוב לכולם, ובתאבון
. נ.ב:מזל טוב ובשעה טובה למעבר הטסט(שיבוא גם עליי לטובה יום אחד
).

למעלה