עברתי טסט A1

ekhois

New member
עברתי טסט A1

יש למשהו המלצות לאופנוע ספורט\כביש לרוכב מתחיל כמוני, חשבתי הרבה על קסטום אבל הכלים ממש ישנים וידרשו כנראה הרבה טיפולים, התקציב שלי 8000 יש אביזרים כבר, אני לא מחפש טיולים ונסיעות ארוכות תל-אביב נתניה אולי פעם בשבוע השאר בתוך העיר

מיצו

New member
בסכום כזה תהיה לך בעיה

כיוון שחלק גדול מההיצע הסביר בשוק מחירו גבוה ממה שיש לך להשקיע, ובמידה ותמצא אופנוע שכן נכנס לתקציב שכזה תמצא את עצמך מוציא עליו לא מעט כסף על אחזקה. ממליץ לך לבדוק גם אפשרות של קטנוע עד שתצליח להגדיל את התקציב הזמין.

ekhois

New member
כשאתה אומר.....

תמצא את עצמך מוציא עליו לא מעט כסף על אחזקה, את המתכוון גם על הGN250 או על הויראגו 250 או שגם התקציב כאן גם לא משחק תפקיד או שעדיף קטנוע משניהם גם כן,(אני אתבאס ממש מקטנוע) מה את החושב?

מיצו

New member
זה עניין של אישיות

כיוון שאני אישית אעדיף בכל רגע נתון לרכב על קטנוע 250 *סביר* מאשר על GN250. אני, אישית, גם אעדיף כלי דו"גי שלא דורש ממני תחזוקה וטיפול מעבר לדלק/שמן/מים/אוויר בצמיגים. אבל זה אני. על כל אחד כמוני יש אחר שדווקא חולה על פירוק והרכבת האופנוע ככה סתם על הבוקר עוד לפני הקפה. יש פה אפילו מנהל אחד כזה שבלי לפרק קלאץ' של גוצי על הבוקר היום שלו לא מושלם. אני, כאמור, לא כזה. הצעתי - בדוק אפשרויות, מחירונים, ולך תראה קצת כלים לפני שאתה סוגר על עצמך.

SpiKo

New member
למה תתבאס מקטנוע?

ב8000 אתה יכול לקנות קטנוע משנות ה2000

ekhois

New member
למה אני אתבאס...?

? כי אני עשיתי רישיון לאופנוע לא לקטנוע לא שעליתי אי פעם על קטנוע . אבל הריגוש אולי יהיה שונה, זו דילמה לא פשוטה, אבל עם כל הרצון והתקציב אתה חושב שאני אוכל למצוא קטנוע יעיל שייתן עבודה בעיר ומחוץ לעיר ? ואם כבר מדברים על קטנועים איזה אני אוכל למצוא בתקציב הזה מה הטיפולים השכיחים לקטנוע כמה דלק שמן עדכן אותי קצת..... תודה....

מיצו

New member
כמו שכבר כתבתי - עניין אישי

אני הייתי מעדיף בכל רגע קטנוע מודרני במצב טוב (ע"ע "כשל הנדסי") מאשר אופנוע "אמיתי" מהמאה שעברה. אבל זה רק אני. כהוכחה יש לא מעט שמעדיפים לרכוב על MZ למשל מאשר שיראו אותם על קטנוע.

אהוד א1

New member
רכב על קטנוע ואז תחליט לבד.

דלק - בהתאם לסוג הכלי,כמות הנסועה ויד ימין שלך. שמן - אם הוא תקין הוא לא אמור לאכול (לשתות),בטח שלא יותר מ"אופנוע" מקביל,אלא אם מדובר על מנוע 2 פעימות (רק בקטנועי 50 סמ"ק). טיפולים - בדרך כלל כל 4000 אחד קטן וב-8000 אחד גדול.מחירים משתנים מכלי לכלי. פורום קטנועים - עוסק רק ב"קטנועים" ויש קישור עליו בחלקו השמאלי העליון של העמוד.

למעלה