עברתי היום תאונה

עברתי היום תאונה

אני נוסעת לי לתומי במהירות אדירה של 10 קמ"ש ברחבי הקיבוץ.... ופתאום עוברת מולי קלנועית, נוסעת כמו משוגעת במהירות מקסימלית של 5 קמ"ש ומחליטה להתאבד עלי. תודה לאל שלא היו פגיעות בנפש, אבל ראבקקקקקקק איזה נזק לרכב... 2 דלתות מקומטות, הגלגל האחורי נפגע, יש סחיבה של ההגה... וכל זה מתאונה קטנה.... אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם זאת היתה תאונת אמת.... עכשיו אני צריכה כל הערב לסבול ממבט מאשים של בעלי, רק שתבינו שהרכב כולה חודש וחצי על הכביש עם 3000 קלומטרז לכל היותר..... החיים קשים....

שייכת

New member
החיים יפים...

כי קיימת מממנת את ההשתתפות העצמית

אתה יכול להמשיך לצחוק....

אבל בסתר ליבו ב.ש.ל מאוד מרוצה שאני זאת שעשיתי את הדפיקה הראשונה על האוטו החדש ולא הוא. הוא יכול להגיע לעבודה ולהגיד להם .."אישתי דפקה את האוטו.... נו, נשים, מה אפשר כבר לצפות.." ולקבל חיוכי סימפטיה מהאחראי רכב...... (את המכות הוא כבר יקבל בבית)

דפיקה ראשונה על האוטו...

זו לא איזו פנטזיה של מישהי מחברות הפורום ? חחחחחחחחח...

sahr12

New member
את חייבת "ברכת הגומל".....חח

קלנועית זה מסוכן לאאלה......חחחחחחח

U זה מה....

שקורה לך אחרי שאנחנו מדברות בטלפון? שטויות האוטו... העיקר שאתם בסדר. פתאום נזכרתי ב"ריפוי בריסוק"... זוכרת?

ואני שמחה לשמוע...

שמישהי דופקת בבית הזה.... ואת שהיית איתנו אתמול לפני ואחרי (...), שתדעי שגם חצי דפיקה - עדיפה על פני דפיקת שתי דלתות...

עד כמה שהבנתי....

הייתי גם תוך כדי.... אגב, אם דפיקה אצלכם זה 2 דקות...... נו שוין, על כך באמת אין לי מילים יותר.....

yafit75

New member
העיקר שאת בריאה ושלמה,,,,

לפעמים,,, אתם יכולים להיות הנהגים הכי טובים בעולם והכי זהירים,,, אבל כשיש נהגים מטורפים,,,, אז הנהיגה הזהירה שלכם,, לא תמיד עוזרת,,,, טיפ קטן: רוצי תעשי בדיקות כלליות,,, למרות שאת מרגישה טוב!!!

תודה על הדאגה.....

אבל ה"תאונה" היתה במהירות אדירה של 10 קמ"ש והקלנועית היתה ב-5 קמ"ש..... האמיני לי ... אני צריכה לעשות בדיקת עצבים לא בדיקה כללית....

מלאך39

New member
איך לא חשבתי על זה

עם קצת יצירתיות הייתי קונה לי קלנועית ומשוטט בקיבוץ..... וסתם כך בקשה למעצבי המכוניות : תעצבו פעם מכונית עם דלתות מקומטות...אומנות פלסטית תקראו לזה וזהו ...נשמור על הלב שלנו מכאבים מיותרים כשליהי תנהג..... ומה שכן לפעמים צריך לקבל מכה כדי להתחיל להתרומם.... ליהי בוקר טוב .....מיוחד

למעלה