עברתי את פרעה....

עברתי את פרעה.... ../images/Emo24.gif

זה היה קשה....כמעט תופת לא האמנתי שאשרוד את זה..ועוד אספיק גם להנות קצת 3 ימים מחוץ לבית...בחופשה 3 ימים של אופליין טוטאלי אתם יודעים מה...פתאום נוכחתי לדעת כמה שהדברים השתנו סביבי, כמה שהילדה שלי גדלה והתפתחה בחודשים האחרונים.....בלי שבכלל הבחנתי כי הייתי עסוקה לי בענייני הוירטואלים... לא שזה הפריע לי להתחבר לכאן דבר ראשון כשחזרתי.....

e-magine

New member
בדיוק ../images/Emo24.gif

אחרי שלושה ימי צאם, מתנפלים על המקרר, טוב, זה בסדר, מותר לאכול, הרי כל הזמן אני אומר, האינטרנט כשלעצמו, אינו מזיק, עכשיו באמת שאלה, כשאת לא ליד המחשב, נניח בנסיעה,בקניות, בעבודה, את חושבת על האינטרנט? על מה שהיית יכולה לעשות באינטרנט באותו רגע, על מה את מפסידה? עוד שאלה: האם את חושבת באותן סיטואציות על הילדה שלך? על מה היית יכולה לעשות איתה באותו הרגע? בואי תנסי תרגיל, אם התשובה לשאלה הראשונה שלי היא כן, בואי תנסי כל פעם שעולה לך מחשבה על האינטרנט, להעלות באופן יזום מחשבה על הילדה שלך. מה דעתך?

הגיון לחוד ומעשים לחוד

חושבת גם חושבת על ילדיי הרכים וזה הורג אותי מבפנים. ממש מרגישה שמזניחה אותם יודעת שיכולה באותו הזמן לבלות זמן איכות איתם,ובאמת שאני משתדלת, אבל זה יוצא מאולץ ואני לא ממש ממוקדת בהם. האינטרנט היווה בשבילי,בהתחלה,הפוגה משעמום וכיום....כל פעילות אחרת היא הפוגה מהאינטרנט.

e-magine

New member
כמה זמן את מכורה לדעתך?

אני לא שועל סתם, אני מנסה לפתח איזו תאוריה.

יותר מדי זמן...

מחוברת לאינטרנט כשנה וחצי זה לא בא בבת אחת גיליתי לאט לאט את האפשרויות שטמונות בו (בו? בה? אינטרנט זה זכר או נקבה????) הייתי אומרת שקרוב לשנה שאני גולשת בכמויות עצומות ומשהו כמו חצי שנה,עד כמה שאני יכולה להיות אובייקטיבית, שאין לי כ"כ שליטה בעניין...

למעלה