עברתי את המיון!

עברתי את המיון!

נכנסתי לאימייל שלי וראיתי שיש לי שינויים בקיוסק האישי.. נכנסתי לקיוסק האישי וראיתי ש..עברתי מיון!!.. אני מיועדת להדרכה בהנסדה קרבית אחרי מיון הדרכת יח''ש שהלך לי מצויין!!.. חבר'ה עכשיו אני צריכה קצת את העידוד שלכם... בזמן המיון שהייתי צריכה לדרג את התפקידים שאני מעדיפה התלבטתי המון עד שהחלטתי שאני מדרגת הנדסה קרבית במקום ראשון כי זה נשמע לי דיי מעניין כל הקטע של הסילוק פצצות וכאלה.. אני גם מאוד מאוד מקווה לעבור ליהלו''ם כי רוב הדברים שעניינו אותי הם בעצם שמה.. עכשיו אני מאוד מרוצה מהתפקיד שקיבלתי כי אנשים המליצו לי על התפקיד וגם במיון עצמו המדריכה הסבירה עליו סבבה לגמריי.. אממ..אז ככה שני דברים.. 1)מה הסיכוי שאני באמת אשרת כמדריכה ביהלו''ם?!..וממי אני צריכה לבקש את זה ומתי?.. 2)יש פה מישהו שיודע על התפקיד ויכול לחזק את ההחלטה שלי ולא לגרום לי להתחרט חחח כי אין דרך אחורה.. תודה מראש! מורוש.

Kick SsS

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני זוכרת את ההתלבטויות שלך ואיך שנלחמת לקבל תמיונים..
לחזק לך את ההחלטה? אני רק יכולה להגיד לך שאני מכירה את אחת המדריכות שהייתה במיונים, היא נהנית בטירוף ומרוצה עד השמיים- התכנים מעניינים והמודרכים סבבה לגמרי

lala land

New member
אין על הדרכה בהנדסה

ואין על המדריכות ! כל הכבוד ושיהיה המון בהצלחה ! אם את רוצה ליצור קשר עם מדריכות לשאול שאלות... שלחי לי מסר.

אני בלחץ קצת חח

אני מפחדת שאני לא אהיה מרוצה מהתפקיד!! אבל נקווה לטובב!!

demoloc

New member
בוודאי

תצטרפי (ועכשיו שמתי לב שלשנינו ציטוט של אתניקס בחתימה
)

חניך? לא נראה לי חח

אני מתגייסת 4 חודשים אחריך נכון לעכשיו.. אל תשכח שיש לי גם טירונות לעבור וגם קורס הדרכה...אבל אולי שיהיה לי פז''מ חחח...

adi1245

New member
גמאניי התקבלתי להדרכת הנדסה קרבית!!

מזל טוב! =) מתי את אמורה להתגייס? :|

:)

כרגע אני אמורה להתגייס ב16.01.07 אבל סביר להניח שזה ישתנה עכשיו זה כבר תלוי במתי יהיה קורס :) בהצלחה לנווו!! אולי אפילו נהיה ביחד..

למעלה