עברתי אונס

עברתי אונס

ורציתי לשאול איזה טיפול מהרפואה משלימה יכול להתאים לי. אני לא רוצה טיפול של צמחי מרפא ודברים כאלה.מחפשת משהו אחר שיכול לעזור,אבל באמת לעזור. אני שונאת את הגוף שלי ולפעמים יש לי דיכאונות שאני רוצה למות.מה הייתם ממליצים לי ואיך אתם חושבים שמה שאתם ממליצים אכן יוכל לעזור לי? תודה.

ושכחתי לכתוב עוד משהו

שחברה שלי אמרה לי שכדאי לי ללכת לשיאצו,אבל אני לא ממש יודעת מה זה הדבר הזה,איך זה קשור לאונס ואיך זה יוכל לעזור לי שהמחשבות על המוות יפסקו ואני יחזור לאהוב את הגוף שלי כמו שאהבתי לפני האונס. תודה.

עוז46

New member
../images/Emo201.gif

ישנו אחד שאני מכיר וממליץ אישית, שמנחה ומטפל במגע - טרשל חלי - מושב סגולה 052-3658863 טרשל אלפונס - מושב סגולה 050-5709255 עובדים בכל רחבי המדינה, רצוי ליצור קשר ולשאול בעצתם.

שיאצו

קודם כל אני מצטערת לשמוע שעברת חוייה טראומטית שכזו ,ליבי איתך... שנית הייתי מציעה לך לשלב טיפולי רפואה משלימה עם עזרה מקצועית בשיחות לעניין השיאצו -שיאצו זו שיטת מגע יפנית שמקורה בפילוסופיה הסינית . הטיפול נעשה על בגדים ועל מזרון . השיאצו משלב לחיצות ,מתיחות אשר גורמים לאיזון של הגוף והנפש .המגע של השיאצו הוא מגע חיובי ויתכן מאוד שכן את צריכה טיפול של מגע שהוא מרגיע ,מרפה .השיאצו יכול לחבר אותך ולעזור לאהוב את הגוף שלך בחזרה . מאחלת לך רק טוב... איזבל

שלום לאיזבל

אני לא רוצה שיהיה לי פסיכולוג ובגלל זה חשבתי על הרפואה המשלימה. ואני רציתי לשאול איך בדיוק אפשר להירפא על ידי לחיצות בגוף?זה נשמע לי קצת מוזר ואם מישהו יסביר לי איך זה עובד אז תודה

ינוקא1

New member
../images/Emo201.gif

אני ממליץ על הילינג או ביואנרגיה , בשילוב של שיחות , לפחות בשלב הראשון. בשלב אחר כך שיאצו יכול להית טוב. (אם תרצי , יש מישהי ברמת גן שאני מכיר שלדעתי יכולה להיות טובה. אם תרצי פרטים אמסור לך במסר אישי). וחמודה , מה שחשוב לזכור זה שאת לא בובה. באונס יש חוייה של חוסר אונים , אני מבין את ההרגשה הזו של "בובה" , וזה מה שמוביל לדכאונות הללו. אבל החוויה של האונס היא במקום מאוד חיצוני לעומת המהות האמיתית שלך. כי עמוק בפנים , אף אחד לא יכול לעשות לך כלום. עמוק בפנים את חזקה וטהורה ושום דבר לא יכול לפגוע בך. לפעמים אנחנו עוברים אירועים קשים כאלו , רק כדי לגלות את זה. וכשמגלים את זה , ומבינים מי אנחנו באמת - הכל נראה אחרת. בהצלחה.

0 אור 0

New member
יש כמה כיוונים

כיוון אחד הוא באמת הכיוון של טיפול מגע כמו רפלקסולוגיה או שיאצו שיתנו לך חיבור מחדש בין הגוף לנפש דרך חויה חיובית של מגע. לא לכל אחת כיוון כזה הוא מתאים, את צריכה לראות עם מה את מרגישה טוב ונוח. יש אפשרוית לטיפול שהוא יותר בכוון של תרפה מילולית - פסיכולוג או דמיון מודרך/חקירה אישת יש כיוונים של חיבור לטבע / שמאניזם/התפתחות חוייתית/העצמה נשית - סיפרו לי לאחרונה שיש עוצמה רבה בסוג זה של עבודה. לא קיבלתי שמות ספציפיים, חלק מהמנחות עובדו דרך כלים שאמאניים, חלק באות מהטנטרה, אחרות מרקע יותר אימוני -מערבי. המשותף הוא עבודה דרך החויה אל הנשמה בכל מה שתבחרי מאחלת לך החלמה מלאה, המון כח ואהבה

טיפול הומאופתי

נעשה ללא מגע וללא כל אלמנט פולשני, כך שלאחר אירוע כזה טראומתי זה שיקול שיש לקחת בחשבון. ההבנה נעשית בשיחה והטיפול הוא בכדורי מציצה מתוקים. המטרה היא לגרם לכך שהאירוע הזה יתכווץ לכדי אירוע בעברך ולא ימשיך לנהל את חייך . כל טוב עירית

לכל מי שענה לי ->

מה אתם אומרים על שיאצו דרך קופת החולים?יש שמה מטפלות טובות? חברה שלי פשוט אמרה שתברר לי אז רציתי לדעת.

ינוקא1

New member
לפעמים כן , לפעמים לא.

פשוט לבקש לנסות טיפול אחד ולבדוק איך המטפלת.

אם אפשר - עדיף בפרטי

מטפלים בקופת החולים עובדים בשיטת הסרט הנע. אין להם זמן לטפל בפרטים ועם מספיק תשומת לב, ולי נראה שאת זקוקה למקסימום תשומת הלב שמטפל יכול להציע בטיפול.

behappy

New member
בדרך כלל זה באמת כך, אבל דווקא בשיאצו

וברפלקסולוגיה היחס הוא אישי הרבה יותר. בטיפולי שיאצו שעברתי (עם מטפלת מדהימה, אגב, ולו לא הייתי עוזבת את ירושלים הייתי ממשיכה ללכת אליה) עברתי טיפולים של שעה שלמה שהיו מעולים ומאוד אפקטיביים.

זה מאוד תלוי בקופה, בסניף ובמטפל

התמזל מזלך לפגוש מטפלת טובה, אני שמחה בשבילך.

0 אור 0

New member
אני מכירה אישית מטפלים מצויינים שעבדו

או עובדים בקופות חולים. הטענה היא אינה כנגד טיב המטפלים, אלא כנגד חופש הפעולה שניתן להם בעבודה דרך קופת חולים. אני יכולה להעיד על עצמי, שאפילו כאשר אני מטפלת טיפול חד פעמי בפסטיבל (משהו שאני עושה בשביל הכיף לעתים קרובות) אני אתן טיפול משמעותי ואיכותי ולא סתם אלטף את הרגל - אבל האיכותי והמשמעותי תמיד יהיה מוגבל בכך שזה מפגש חד פעמי, ללא אבחון מעמיק (2 הדקות בהן אני שואלת אותך אם יש לך בעיות מיוחדות או עברת ניתוח זה לא ממש אבחון), ללא אפשרות לבנות אסטרטגיה טיפולית ומעקב לאורך מספר טיפולים כנדרש. אז אם בקופת חולים נותנים לשיאצואיסט או לרפלקסולוג אפשרות לזמן איכות לפני או אחרי הטיפול כדי להשלים אבחנה ומעקב, ומאפשרים לו להיות זמין למטופלים ולעשות טיפול באורך הנדרש - הטיפול יהיה לא פחות טוב אשר בקליניקה.

אני בכללית

ואתמול היתה לי פגישה עם מנהל המרפאה.סיפרתי לו בשתי מילים והוא גם המליץ לי על שיאצו. קבעתי תור לשבוע הבא אצל מטפלת.מקוה שילך בסדר,מקסימום ניסיתי נכון? תודה

0 אור 0

New member
בהצלחה ותיהני

במקרה הכי גרוע, טיפול שיאצו הוא מאד כיפי ובמקרה הטוב הוא כמובן יעזור

../images/Emo140.gif

ראשית, הרשי לי לשלוח לך מכאן חיבוק וירטואלי חם. החוויה שעברת ודאי היתה נוראית, ואני שמחה שאת מנסה לעשות את כל המאמצים האפשריים על מנת לצאת מזה. לעניות דעתי, כדאי להתעקש ולא לוותר על תמיכה בטיפול שכולל בתוכו שיחות. אם זה בפסיכולוגיה הקונבנציונלית, או בתחומים מקבילים, למשל פסיכותרפיה הוליסטית. אני מודעת לעובדה שהדיבור על החוויה הוא הדבר הכי קשה, אבל חושבת שזה חשוב על מנת להתקדם. והכי חשוב - לפנות למטפל/ת טובים מאוד. יש, למשל, מטפלים בשיחות שמשלבים טיפול בהילינג לאחר השיחה, על מנת לעזור להתגבר על הדברים שעליהם מדברים. לגבי שיאצו: זה אכן טיפול נפלא, אבל חשוב לציין שפעמים רבות דווקא הטיפול במגע הוא קשה ולא מובן מאליו עבור אנשים שעברו תקיפה מינית. לפעמים המגע מעורר זכרונות כואבים. זו יכולה להיות חוויה קשה, או חוויה מתקנת. אז שוב, צריך ללכת למישהו עם הרבה נסיון בתחום הספציפי הזה. אם תכתבי מאיפה את בארץ, נוכל להמליץ לך על מטפלים טובים באזורך. אני מאחלת לך המון הצלחה, וזכרי שגם כשמאוד קשה, הקושי זמני ועם עזרה מקצועית ותמיכה מצד האנשים היקרים לך, תוכלי להגיע למקום שבו תרגישי טוב.

זה פשוט בגלל שאני לא מסוגלת לדבר,

אז החלטתי ללכת על משהו אחר.לא קונבנציונאלי
בשיאצו מדברים או רק עושים לחיצות?ק קיבלתי המלצה על מישהי מירושלים אבל אני לא יודעת אם מותר לרשום את השם שלה פה וגם אני מעדיפה שלא.אז אם יש מישהו שמכיר מטפלות צעירות (קשה לי עם מבוגרים
) בשיאצו מירושלים אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי מסר כדי שוכל להתייעץ איתכם
לילה טוב.

אני מבינה את הקושי

ומקווה שבעתיד תתגברי על זה. אני באופן אישי משוחחת לפעמים עם המטופלים שלי, אבל זה תלוי בעיקר בהם. אם הם מדברים, אנחנו מדברים. אם הם לא רוצים לדבר, עושים רק שיאצו. אני חושבת שהרבה מטפלים עובדים כך, מה גם שבתור מטפלי שיאצו אין לנו הסמכה או ידע מתאים לטיפול בשיחות. במיוחד במצבים של תקיפה מינית, חשוב להבין כמה הידע המקצועי חשוב, כי לפעמים משפט תמים שאינו במקום יכול לגרום למשבר. וגם, כמו שכתבתי, הטיפול במגע יכול לעורר זכרונות, ולכן חשוב מאוד להיות רגישים לנושא, להבין אותו ואם אפשר, לקבל תמיכה נוספת. אני מאחלת לך הצלחה בטיפול ובדרכך.

למעלה