עברתייייייי תאוריההה ראשונהההה ^____^

../images/Emo4.gifוממה קיבלת ת'רושם שלא קראתי?

למה יש לך תגובה כזאת כאילו רצחתי מישו
.. אני בטוחה שאני יהיה נהגת טובה .. ואי אפשר להיות ככה ביום אחד בגלל זה לומדים לזה יו נואו .. ואני קראתי כל מה שכתבת .. ועדיין הגבתי כמו שהגבתי ..

אבירן171

New member
למידה שווה לתחת!!!

לא בזכות הלמידה את יודעת לנהוג, כי אם בזכות זה שאת מבינה איך לעשות זאת. אם תנסי לזכור משהו, את תמיד תשכחי אותו, אבל אם תביני אותו, הוא לעולם לא ישכח. זאת הנוסחה לכל דבר בחיים. תקראי לי כשתוציאי רשיון. אני רוצה להיות נוסע שלך.. אני מוכן לבוא אפילו מיוזמתי אליך. רק בשביל לדעת שאת בטוחה בעצמך. אם יתברר שטעיתי, אוריד בפניך את הכובע ואקרא לך "מלכתי". אם יתברר שצדקתי, את באה איתי לנסיעה רק בשביל להראות לך משהו. עשינו עסק? בברכה, אבירן..

זה ממש מגעיל שאתה מתנשא ככה ..

ואם עברתי על התאוריה הראשונה זה לא אומר משהו? כמו .. שאני מבינה את מה שכתוב?? אבל סבבה .. ואני בטוחה במליון אחוז שכשיגיע הטסט אני יעבור אותו טפו טפו טפו

אבירן171

New member
זה לא אומר כלום. תיאוריה=מזל.

תיאוריה בנוי על עיקרון של כישלון וזיכרון. הוא לא בנוי על עיקרון למידה מהסיבה הפשוטה - אף אחד לא רוצה ללמוד איך המנוע עובד, אז אף אחד לא יזכור איך המנוע עובד. לעומת זאת, בתיאוריות אחרות, דוגמאת הטיסה, אתה רוצה ללמוד איך המטוס עובד, אז אתה זוכר ועובר בגודל (מה גם שזה לא על מספר טעויות אלא ממוצע כללי). יש לי חבר שלמד לתיאוריה רק 15 דק' לפני שהוא ניגש ועבר אותה. הוא גם עשה טסט רק 5 דקות, הטסטר אמר לו לצאת ואז אמר לו "עברת בגדול, אתה חופשי ללכת". זה רק מראה לך על אדם עם בטחון עצמי גדול שיש לו מספיק אחריות על עצמו. עדיף שאני אהיה מתנשא עליך עכשיו ותלמדי מכל מה שאני אומר, מאשר שאת או מישהו שאת גרמת לו ימותו. "מכל מלמדי השכלתי".. שווה לזכור את המשפט הזה.. תהיי בטוחה שתעברי, זה דבר טוב. אך רצוי לא להיות עם Over בטחון עצמי, כי אם יגיע הנפילה (במקרה שלנו, הכישלון), את יכולה להיכנס לדיכאון. חג שמייח
בברכה, אבירן..

טבו לשי

New member
אני לא מצליחה להבין אותך.

אבל זה מותר אני מניחה קשה לי להסכים עם הרבה דברים שאתה אומר, אבל אין טעם להתווכח עליהם, צריך להסכים שלא להסכים שתהיה שנה טובה העיקר

טוב אין לי כוח להתווכח איתך ..

כשאני יגיע לטסט אני יעבור אותו בזה אני בטוחה .. ואתה? יש לך בכלל רישיון!?

אבירן171

New member
גברתי, יש לי כמעט שנתיים רשיון ../images/Emo6.gif ואף יותר..

תגיעי לטסט, תיכשלי בו, תעברי אותו, מה שלא יהיה, אני רוצה לראות את התוצאה כתובה פה! בברכה, אבירן..

יופי .. אני בטוחה ב מליון אחוז שכשאתה התחלת

לעשות ת'רישיון אתה לא היית בטוח בעצמך .. רק אחרי הרבה שיעורים הצלחת לעבור טסט .. וסבבה אין בעיה ..

אבירן171

New member
אני אגלה לך סוד קטן - נהגתי גם לפני....

נהגתי הרבה בחולות לפני שהגעתי לנהיגה בכלל.. וגם שם היה בי ביטחון עצמי.. ואם את ממש רוצה לדעת, ניגשתי לטסט אחרי 10 או 11 שעות... הסיבה הפשוטה שלא ניגשתי לפני היא שאחד התלמידים הפך את האוטו של המורה שלי לקומפוט והוא היה צריך להשיג חדש, אז כדי לתרגל עליו עוד קצת לקחתי עוד שעות.. אגב, עשיתי על אוטומט ולא הילוכים וזאת מהסיבה הפשוטה, אין לי צורך בהילוכים.. אגב, עברתי טסט ראשון.. יודעת מה, בואי נגדיל את זה! קחי אותי איתך בתור נוסע כשתעברי! מה דעתך על זה? בברכה, אבירן..

למעלה