עברתייייייי תאוריההה ראשונהההה ^____^

אתה מוציא את כל החשק לנהוג../images/Emo3.gif

חח איזה חפירה .. הוממ אני לא מסתכנת .. ואני כולה שיעור 5 .. ואני עדיין לא אומרת שאני יכולה לעלות על הכביש <לבד> אבל כל עוד זה עם מורה אז אין לי בעיה .. אחרי כמה שיעורים אני בטוחה שאני יוכל לנסוע לבד ..

אבירן171

New member
אם יש דבר שאני שונא, זה את המילה חפירה.

משקיעים בשבילך בתגובה כזאת, והתודה שלך - יורדת על זה שכתבו לך הרבה.. לא יהרוג אותך לקרוא לקרוא ולבזבז כמה שניות מחייך.. כנראה שלא קראת את הכללים שאמרתי לך לקרוא שאחד מהם זה "זה יכול לקרות גם לי". אם תודי בזה, תנהגי בידיעה שגם את לא חסינה, הנהיגה שלך תהיה הרבה יותר בטוחה. אני כבר אומר - תעשי איתי תאונה, ואת תשלמי סכום של 50,000+ כי כל חלק של האוטו שלנו שווה כמו הפחנועים של הצעירים.. ואנחנו גרים קרוב, אז קחי את זה בתור המלצה.. את יודעת מתי באמת מתחילים לנהוג? רק אחרי כמה שנים שאתה עם רשיון ויש לך ניסיון, אז מתחילה הנהיגה באמת. כשאתה מודע לטעיות ולא כל מה שעלול לצוץ בדרכך.. כרגע את לא מודעת וחושבת שכולם לא יקרה, אבל כשזה יקרה, וזה יקרה, אל תבכי לאף אחד, כי האשמה היחידה היא את בעצם זה שסירבת להכיר בזה. ואת התשלום, תעשי את, כדי שתביני שעל תאונות, משלמים. חוץ מזה, תנהגי בטוח ובזהירות!! נ.ב: אני מעדיף להוציא לך את החשק לנהוג ושלא תנהגי בכלל, מאשר שתנהגי כשאת לא בטוחה בעצמך. בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
אבירן,

אתה מודע לכך שרוב הנשים שאי פעם תכיר- הן לא בטוחות בעצמן? קיימות כאלו שכן, אבל חלק גדול מהנשים הוא חלק של נשים לא עצמאיות מספיק כדי לתת גב ומשענת לעצמן. מתוך כל הנשים שאי פעם הכרתי, אני יכולה לומר באמת ובתמים שאני מכירה רק בחורה אחת עצמאית ובטוחה בעצמה. לא כל בן אדם מספיק בטוח בעצמו בכדי להיכנס לנושא חדש או תחום לימוד חדש בגישה של "אני הולך להצליח בזה ב-100%", כי רוב האנשים מטילים בעצמם ספק, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנשים.

ורדונה2

New member
רואה? דוגמה לטימטום נשי.

שלחתי לפני הפואנטה שלי.
התכוונתי לומר שאי אפשר לצפות מנשים להיות מודעות למה שקורה בכביש לפני שהן צוברות ניסיון, משמע- טעויות על הכביש, בין השאר. טעייה והסקת מסקנות זה חלק בלתי נפרד מלמידה, ועם כמה שעצוב שהלמידה כאן מתבצעת על חשבון חיים של אנשים תמימים- אף אחד מאיתנו לא יכול לומר שזה חדש לנו. כך היה תמיד וכך יהיה, כי כל בן אדם זקוק להרגל ושגרה שייסבו לו ביטחון.

אבירן171

New member
אז עדיף להרוג בשביל ניסיון? כן המפקד!!!

אתם ממש כמו המפקדים בצבא הבריטי שטוענים שרק מההרג צוברים ניסיון.. זה שטות לחשוב ככה. אם היא לא בטוחה ב-100% בעצמה, עדיף שלא תנהג. תחשבי על זה ככה, אני טייס על 747-400, אני לא בתוך שאני מספיק אחראי אבל עברתי קורס קברניטות. מעתה והלאה, גורל 400 הנוסעים שאיתי מונח על שתי ידי. אני זה שאחליט מה יעלה בגורלם ואני אחראי להביא אותם למקום חפצם. לפי מה שאת אומרת, זה בסדר שהמטוס יתרסק, כולם ימותו אבל אני אשאר בחיים וככה אלמד לפעם הבאה. מצטער להגיד לך, זאת לא הדרך. רק מטעויות לומדים, אבל בשום פנים ואופן לא טעויות שיבואו על חשבון אחרים. במקרים כאלו לא רק שאתה צריך ללמוד, אתה גם צריך לשלם על הטעות וביוקר. אם היא לא בטוחה, היא לא תיסע סולו גם כשיהיה לה מותר!! היא תסע רק כשתרגיש בטוחה!! זה שאתה יכול, לא אומר שאתה מוכן לעשות זאת.. זה שאני בתיאוריה יכול להטיס 744 לא אומר שבמציאות 11 בספמטבר לא יחזור על עצמו בגללי.. אני מודה לעניין שרוב הבנות לא בטוחות בעצמם.. אבל הן לא אשמות בכך, הבנים מורידים את הביטחון העצמי של בהמון, אני יודע ומודה לעניין.. אני לא תומך ואף מתנגד למה שעושים להן. ושלא תביני אותי לא נכון, אני אשמח שהיא תנהג ואף אשמח להיות הנוסע שלה, אני רק רוצה שהיא תעשה חושב על עצמה.. איך הוא תרגיש אחרי שמשפחה שלמה תעלם ותהרס בגללה והיא תבלה 7 שנים בנווה תרצה וכל החיים יהרסו בגלל טעות נעורים טיפשית אחת. ולא לשכוח: "אם חבר שותה אנ'לא נותן לו לעלות על הגה, כי זה שטות!". בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
אבל יש הבדל בין הדוגמה שנתת, שהיא באמת

הגיונית ואני מסכימה איתה, לבין העניין הספציפי הזה. כיום עדיין לא נהוג להשתמש במטוסים כמין "כלי עזר ביתי" לנסיעה ממקום למקום, וזה עוד לא נחשב סטנדרטי להיות בעל מטוס פרטי ומשפחתי, ולכן הנסיבות שונות. כמעט בכל בית מבוסס היום יש לפחות מכונית אחת בבעלות המשפחה, כך שהצורך באנשים עם רשיונות שמסוגלים לעשות עזר בכלי רכב הזה גדל. אם נסתמך על תכונות אופי וביטחון עצמי כשאנחנו קובעים אם לאפשר לאדם מסוים לעלות על הכביש, המספר של הנוסעים יירד דראסטית ואני לא יכולה לתאר לעצמי כמה בלאגן והתערערות בכלכלה יגיעו בעקבות זה. הטענה שלך הגיונית ואני יכולה להבין מאיפה היא מגיעה ולהסכים עם הרעיון הכללי, אבל היא לא ריאלית. אם הייתה דרך פשוטה יותר, כמו העברת קורס מזורז של חצי שנה בערך במשטח רחב ומאובטח לצורך תרגול, אז אולי היה אפשר להוציא את זה לפועל. אבל לאנשים אין היום סבלנות.

טבו לשי

New member
אבל

צוברים בטחון תוך כדי ניסיון דבר שני אתה מאוד קיצוני. לא כל נהג חדש הולך להרוג מישהו בעתיד הקרוב

talkor

New member
keep dreaming...

אני מתאפק ומתאפק מלהגיב לתגובות שלך, אבל יש כבר גבול.. אולי אתה לא אוהב את המילה "לחפור", אבל זה מה שאתה עושה, וממשיך לעשות... אולי יותר נכון להגיד שאתה טוחן מים. אני לא מכיר אותך ולא מכיר אף אחד כאן מהפורום באופן אישי, ואני מניח שכולם פה מספיק אחראים למעשים שלהם, וכנ"ל גם לגבי נהיגה. אני בטוח שמורי הנהיגה בישראל הם מספיק אחראיים, מקצועיים, ומכירים את הכביש יותר טוב מכל אחד אחר, ואני בטוח שהם לא יגישו לטסט בן אדם שלא מוכן לנהוג על הכביש. בכביש יש סכנות, נכון, אבל לא כולן תלויות בך, ולפעמים אי אפשר למנוע אותן. כשאתה חופר פה בכל כך הרבה מילים, אתה לא מודע לזה שאתה בעצם עושה פעולה הפוכה ממה שאתה רוצה לעשות. (וד"א, תאמין לי, כמה שתרשום פה, אתה לא תצליח לחנך את כל ישראל). אתה מוריד לאנשים פה את הבטחון, וכאלה שעוד לא התחילו לנהוג, יפחדו בכלל על עצם המחשבה להתחיל לנהוג או להכנס לאוטו. אז תחסוך מאיתנו את החינוך המיותר הזה, תשאיר את החינוך הזה לאנשים שראויים לחנך, ואל תחנך אנשים בגילך.

אבירן171

New member
.......

הם אולי בגיל שלי, אבל ברמה הנפשית, הם לא כמוני. שמע, מורי הנהיגה לא יגישו אף פעם אחד שלא מוכן אלא אם הוא שילם להם.. הבעיה היא הטסטרים! כשאתה תתחיל לנהוג, אתה לא תבין איך לטסטר אין רגשות אשמה כשהוא נותן לאנשים האלה לעבור! ואני אומר לך בתור אחד שכמעט נכנסו בו בגלל שיכרות, אני אומר לך, אני מעדיף 10 נהגים בטוחים בעצמם ב-100% מאשר 10 מיליון נהגים שלא בטוחים בעצמם. אולי אי אפשר לחנך, אבל אפשר לנסות. ואם לא תנסה, אף פעם לא תדע אם תצליח. "הליכה של 1,000 מייל מתחילה בצעד אחד". בברכה, אבירן..

talkor

New member
!

אתה רק מצדיק את הדברים שלי.. ומה זה: כשתתחיל ללמוד? אתה בכלל מכיר אותי? בדיוק כמו שאמרתי לך, רוב התאונות לא נגרמות בגללך. וכמה שהטסטרים אמינים, הם לא יכולים לדעת אם בן אדם אוהב להשתכר ואחר כך לנסוע באוטו בכיף... ותדע, גם אם תנסה לחנך את כולם, אתה לא תצליח. יש אנשים שעושים את זה טוב מאוד, ועם כל הכבוד, יש להם הרבה יותר ניסיון. תן להם לעשות את העבודה בשקט

אבירן171

New member
תשובה מלאה

אומנם נכון, יבצרו מאפיות שיבריחו אלכוהול, אבל אפשר לטפל גם בזה. תחשוב על זה ככה, לא יותר שיכורים. ומי שנתפס שיכור, לא משנה המצב, נכנס לכלא כי הוא עבר על חוק.. בקשר למאפיות, אתה מטפל בזה בצורה הכי פשוטה, אין כניסה לאוניות אלא בנמל אחד בלבד. סוגרים את כל הנמלים האחרים ורק אחד פעיל. אחד פעיל תחת המשטרה ועוד. תראה לי אדם אחד שמנסה לחנך את כולם, יש לו ניסיון והוא אשכרה עושה משהו בנידון. כולם מושחתים. כל אחד ואחד מהם. היחידים שהם לא מושחתים הם אלו שלא יצהירו הצהרות לפני שיעשו מעשים, ע"ע רודי ג'וליאני. מקווה שזה יעזור לך. בברכה, אבירן..

talkor

New member
חחח

תמשיך להסתחרר סביב נושא שאני לא מתווכח איתך עליו. לפי מה שאני יודע חוקי היובש בוטלו. אין לי מושג בכלל איך הגעת לנושא הזה.. מה שאמרתי שזה שכמה שיאכפו, תמיד יהיו שיכורים על הכביש. פשעים לא ניתן למנוע, אבל ניתן לצמצם. כנ"ל תאונות דרכים. וכנ"ל גם רודי ג'וליאני. הוא לא מנע ב-100%, וגם לא יהיה אחד כזה שיוכל למנוע ב-100%. לא צריך להיות בן אדם אחד שיחנך את כל העולם. החינוך מתחיל מההורים, אם הם מחנכים טוב, הבן אדם יחנך טוב גם את הילדים שלו וכך הלאה. אה, ואני לא צריך שום עזרה, ובמיוחד שלא ממך. וכמה שזה יאכזב אותך, תרשום 1000 הודעות על זה, ואני לא מתכוון להגיב יותר.. הדעות שלך כל כך דביליות

אבירן171

New member
אתה הדביל לא אני.. ועובדה שקיבלתי 100! +

הגשתי את העבודה לפרופסור לענייני חוקה ומשפט באוניברסיטה, קיבלתי על העבודה 100 ולא רק זה, הוא אמר שהוא ינסה להעביר את ההמלצות שלי לכנסת בהזדמנות הראשונה. הוא אמר אפילו שאם היו מעבירים את החוקים שאמרתי בצורה שאמרתי, זה היה יוצר לא רק סדר, אלא חלוקת סמכויות. כי זה לא רק החוקים האלו, כי אם עוד חוקים. רק מה לעשות שהכנסת שלנו מורכבת ממטומטים וממפלגות דתיות שלא צריכות להתקיים בכלל! ראו מדינה כמו ארה"ב או קנדה, לא יעלה על הדעת שתהיה אפילו מפלגה דתית. רק במדינת החלם הזו זה קיים. וכן, החוקים כללו בין היתר הפרדת הדת מהמדינה על מנת ליצור סמכות שתראה שוויון בין כולם שיוביל למשפט ודין שווה לכולם! כמו שאמר פעם ג'ורג' וושינגטון: "ביום שישפט עשיר כעני, ביום שישפט אפיפיור כנטול אמונה, ביום שאדם ישפט לא לפי מצבו או גזעו או מיקומו בחברה, ביום הזה נזכה לדמוקרטיה אמיתית". ש"ס החראות התנגדו, ישראל ביתנו וכל שאר הקיצוניים התנגדו כי זה כלל בין היתר גם אפשרות למפלגות מרכז בלבד. עכשיו אתם שואלים, איך השרים שייכים לכנסת? ובכן, חדשות מרעישות
רק במדינת החלם ישראבלוף, מי שמכהן כשר, ששייך לרשות המבצעת, מכהן גם כחבר כנסת, ששייך לרשות המחוקקת, ומקבל משכורת על שתי התפקידים! מילא המשכורת, אבל עיקרון הרשויות!! חייבת להיות הפרדה של 100% בין שלושת הרשויות (השופטת, המחוקקת והמבצעת), ופה, אין בכלל הפרדה!!! אומנם יש את החוק הנורבגי שבא להסדיר את זה, אבל נראה לכם שהם יקבלו אותו ויוותרו על המשכורות שלהם... לסיום, אגיד שישראל היא המדינה היחידה בעולם שבא דופקים את האזרחים בתחת עמוק עמוק והם אומרים שזה הזבל שהם אכלו.. כן, אין מה לעשות "העם שגה ולכן העם יסבול". נ.ב: לא נראה לי שאתה יותר חכם מפרופסור, או שכן?
בברכה, אבירן..

talkor

New member
הרקדן טוען שהרצפה עקומה...

תמשיך לחפור.. לא יעזור אגב, אל תיהיה צודק, תיהיה חכם.

למעלה