עברנו

אמממאאא

New member
עברנו../images/Emo82.gif

איזה כיף לגור בבית שלנו! עבר שבוע ויש לי כבר מסקנות ומבורכות ב"ה... האסלות שקנינו מעולות! אין ציורי פיקאסו,המים יורדים מעולה מכל העיגול. הריצוף שחלק פה הזהיר אותי ממנו מעולה!!!!!!!!! נפרדתי כמעט לחלוטין מחבר טוב טוב "סנו סושי" סמרטוט רצפה... אני ששטפתי פעמיים ביום יכולה רק לטאטא/לשאוב ולנקות מקומית עם סמרטוט קטן כל כתם מקומי והשטיפה השבועית קלה קלה,אין ספק שזה שידרוג. השקעתי בצבע משי בכל הבית מה שמאפשר ניגוב קל של כל טביעת אצבעות מהקיר והסמרטוט לא הופך צבעוני... את המטבח עשיתי כמעט כולו מגירות עם תכנון ע"פ הסירים והכלים שלנו (מדדנו) וזה מצוין לנו במילה אחת,אושר בשתי מילים אושר גדול. בקרוב אצל כולם.

איך כל המטבח מגירות?

אני דווקא רוצה אבל אחרי שני כיורים ושני מדיחים כבר לא נשאר הרבה.

אם את כבר לומדת

אז לא כתבתי שזה משיקול דתי כי לפי הרבה דעות לא חייבים שני מדיחים ואפשר להיסתפק בשתי רשתות (כך יש לי היום). אבל משיקולי נוחות של הרחקת הכיורים, אחסון הרשת שלא בשימוש ועוד העדפתי שניים.

calila

New member
אם אפשר הייתי מציע לעניין שני המדיחים

את הפטנט הבא, גיליתי אותו במקרה ומאוד מוצא חן בעיני לא בהבט כשרות (אם כי זה בהחלט עונה לצורך שלך) אלא באפשרות להפעיל מדיח קטן ביום יום ואת שניהם כשיש אורחים או כשיש סירים שצריכיפ טיפול במים חמים מאוד וכלי חרסינה שזה ממש לא טוב להם, זה תופס מקןם של מדיח אחד סטנדרטי מה שמשאיר לך יותר מקום למגירות או ארונטת מטבח, המחיר מעט יותר גבוה ממדיח אחד אבל בהחלט יותר זול משניים ענבר

אמממאאא

New member
יש לי מטבח ענק!

אנחנו ספרדים אז מספיק לנו מדיח אחד... שני כיורים גדולים (כרמל) והמוןןןןן מגירות. הארונות נעליונים היחידים זה קלפות לייבוד כלים ומזווים סביב המקרר. מטבח ענק היה החלום שלי בה הידיעה והגשמתי אותו.

ומה המרחק בין הכיורים?

אנחנו משתמשים היום במדיח אחד (אבל רשתות נפרדות) וזה די מעיק להעביר כלים מהכיור הרחוק. דווקא הייתי שמחה לפתרון שיאפשר לי בנוחות להסתדר עם מדיח אחד ולהוסיף מגרות.

צימעס

New member
תיאורטי לגמרי, בלי קשר למבנה המטבח שלך,

אפשר לשים שני כיורים משני צידי המדיח.

אמממאאא

New member
כמעט מה שעשינו אורך הקיר 4.30

הכיורים בשני קצוות של קיר אבל המדיח קרוב לבשרי מיד אחרי הארון כיור. אח"כ מגירות של מטר לסכום צלחות וכלים אח"כ כיור חלבי ומצדו מגירות .

bar 23

New member
איזה כיף לכם! ../images/Emo13.gif

אולי תפרטי קצת.... על איזה אסלות מדובר? על איזה ריצוף?

למעלה