עברנו היום EEG

שר19

New member
עברנו היום EEG ../images/Emo13.gif

אוקי, לא מצאו כלום. אני מבינה שזה עוד לא אומר כלום.... מה כן זה אומר? אנחנו נעשה EEG עם וידאו, כי יש לו התקפי זעם בשינה (בן 3 מאובחן פדד). יש למישהו מושג מה הבדיקה היום שללה, אם בכלל?

זה אומר שלא מצאו מוקד

אפילפטי, שממנו מתחילים ההתקפים. למרבה הצער, זה לא אומר שאין לו אפילפסיה. יש מצב של אי.אי.ג'י לא תקין, וקלינית לא רואים התקפים, ויש מצב של אי.אי.ג'י תקין אבל קלינית כן רואים התקפים. המטרה של הוידיאו אי.אי.ג'י היא להצליב את הפעילות של המוח עם מה שרואים קלינית, וכנראה, לנסות לראות מה קורה למערכת החשמל במוח כשיש לו התקפי זעם בשינה. איפה אתם עושים וידיאו אי.אי.ג'י?

חייםלוי

Member
מנהל
תל השומר זה בסדר גמור

לאחרונה היו כמה שעשו וידאו EEG באיכילוב אבל לא נראה לי שזה משנה. לגבי ה- EEG הרגיל זה שלא מצאו עדיין לא אומר שאין אפילפסיה. לי אף פעם לא מצאו שום דבר ב-EEG. כשאני עשיתי עוד לא היה ידאו EEG

שר19

New member
זה לא מעיד אפילו על החומרה?

אני מבינה שיש הבדלים בין סוגי התקפים, האם התקפים קשים יותר מגלים ב- EEG, וקלים יותר לא? (אני סתם מביעה את תקוותי, שאולי לא יגלו התקפים חמורים).

שאלתי לגבי ביה"ח

כי לנו היתה חוויה לא כל כך נוחה בבי"ח אחר ויכלתי להציע כמה רעיונות להקל את השהות..

ruthty

New member
תל השומר זה מצוין בהצלחה

לי אף פעם לא מצאו בEEG כלום ויש לי אפילפסיה

../images/Emo45.gif

לא תמיד מוצאים בEEG משהו לא תקין. כשלי עשו כשאושפזתי בתחילת מאי לא מצאו כלום. שבוע שעבר עשיתי בחסך שינה והיה לכל אורך הבדיקה. אז כדאי תמיד לעשות עוד פעם EEG..

למעלה