עברנו גם את זה

עברנו גם את זה

טוב, אז היה. אוכל ברמה (אבל זה ברור, הרי מדובר באמא שלי), קישפרוצים מאד לא ברמה, ו... זהו, בעצם. אני לבשתי את השמלה השחורה הקטנה שלי ובאת נראיתי בסדר - אבל בשביל מי? בשביל אבא של גיסי, בעל פני-הצלופח? (האבא, לא הגיס). בשביל חברה של אחותי? בשביל השכנה הגרושה הפתטית? ששש... מי אמר גרושה פתטית? רציתי לבכות כשהסתכלתי עליה. נראית שיגעון אבל לבד בחג... האם גם אני אהיה ככה? אוריאנה

יפעת*

New member
אחד הדברים הטובים בחגים

זה שהם עוברים!ואז יש שנה שלמה, עד שצריכים לעבור את החוויה הזאת שוב משום מה, יש מן הרגשה כזאת בחגים של לבד, אפילו אם אתה מוקף אנשים. חגים זה זמן טוב להכנס לדכאון! ואם זה לא מספיק, תמיד יש את הדודות האלה שבאות ושואלות:נוווווווו כבר יש לך מישהו.. וזה בכלל לא משנה אם רק לפני יומיים התגרשת, או שהיו לך 100 חברים בשנה האחרונה, ורק היום במקרה, את לבד. אורי יקירתי, את כבר מזמן צריכה לדעת שהקשר בין מראה פיצוצי ללבד או ביחד, קשור בערך לחודש הראשון ואולי קצת יותר... ואת יודעת שיש בזה הרבה יותר. אגב, מה זה ככה?????..

אור-לך

New member
ולמה שלא...

תלבשי את השמלה השחורה הקטנה פשוט בשבילך? ואולי אם תתחילי לעשות דברים בשביל עצמך תראי שזה לא כ``כ נורא להיות לבד בחג...? אור.

שחורה לא

היא סקסית מדי. אבל יש לי אותה גם באדום, ואותה אני בהחלט לא שומרת בארון. אגב, לעשות דברים בשביל עצמי זאת עצה מצויינת, שטובה לרוב האנשים שאני מכירה אוריאנה

אור-לך

New member
שחורה, אדומה...

סקסית...זה ממש לא משנה, העיקר שתרגישי טוב עם עצמך!!! אור (שדרך אגב, מתה על אדום...)

גם אני

קרועה על הצבע הזה, לא רק שהוא הצבע הכי מחמיא לי (בחיי, יש כזה!) אלא גם שהוא מבעה של האש, ואני פירומנית ידועה. אוריאנה

למעלה