"עברי תעשה לי ילד"

"עברי תעשה לי ילד"

אני יודעת שכבר טחנו את הנושא .. אבל בכל זאת היום הרהרתי על נושא הפתגם הנפוץ הזה וחשבתי לעצמי למה?? הרי בעצם זה איננו משפט חסר תכלית כמו שצעקו לאביב פעם "אביב, תשתין עליי", יש לפתגם "עברי תעשה לי ילד" משמעות!! אני לא אעשה ילד עם סתם אדם אלא עם אדם מיוחד.... כדי שייצא לי ילד מיוחד לכן זה איננו עד כדי כך משפט דפוק .......... נקודה למחשבה..!! הקיצור נראה לי שזיינתי לך קצת את השכל!! חח

טוב נו גם לי אין מושג למה כתבתי את

זה ... כנראה שבאמת אבל באמת היה לי משעמם יום שישי בערב...חח

Ez sLeeP

New member
*אין לי מושג למה אני מגיב על זה*

אבל, נו שואן, שיהיה. אני חושב שהכוונה היא ברצון של אומר המשפט ובשקיקתו לאקט הדרוש על מנת לעשות ילדים (לא, לא להתקשר לחסידה..), וכמה שיותר ניסיונות על מנת להצליח, יותר טוב. ולמה ילד? כי זה מעביר את הרצון בצורה קצת פחות וולגרית מ'עברי תזין אותי בתחת', כפי שנצעק ע"י פרחה מטורפת מאחור, אמש. לילה טוב, נדבו'ש.

*גם לי אין מושג למה הגבת על זה*

ואם אני אצטרף, כיוון שבכלזאת אני אחת מהטוענות לצעקה. ההבדל הוא בין לצעוק את זה ולהאמין בזה (באקט המיני וכל זה) לבין לצעוק את זה ולהתבדח.

jeackyh

New member
מגיבה גם- don't no why

אני לא חושבת שהכוונה היא לאקט המיני.... כלומר, ברור שזה חלק מהעניין...אבל הכוונה היא ל'זרע משובח' לאמא גרופית שרוצה שהילד שלה יהיה מזרעו המהולל של עברי ואז שהיא תהיי בת 80 מחוברת לקטטר הוא ינגן לה ויפזמן לה בחינניות כמו שקיבל ביורשה מאביו.. דרישה סוצימטית או לא?

אני דווקא יודעת!

זה טיפשי,כבר מיצינו את הקטע.אז אולי דיי?! גם אני שונאת פריחות קטנות שצועקות...ואז כולם חושבים שהם בדרנים ומתחילים להמציא משפטים חדשים (דווקא את תעשה לי סנדוויץ' אהבתי..) מה שכן אני ממש אוהבת להסתכל על אחת במבת רצחני כמו שעשיתי בניצנים ושתבין שזה לא במקום. בעיני זה מטומטם,בנאלי וממש כבר לא מצחיק. אז אולי דיי?! פחחח ספירוש-זרע משובח?! איפה ה-כולם שווים שלנו?

חח אני צעקתי למוניקה בהופעה ממש

קטנה "שחר (המתופף) תעשה לי כבש" הוא כמובן שמע כי היה משהו כמו חמישים אנשים.. הוא אמר ללהקה לצאת החוצה הם דיברו איזה חמש וחזרו עם שיר "אני רוצה לעשות לך כבש.... אז הלכתי לשוארמה השכונתית שבדיזנגוף ובקישתי תעשה לי כבש.... אני אעשה לך כבש מבטיח" וזה היה שיר מזה מצחיק שנראה לי שהם אילטרו על המקום... היה דחאקות רציניות ואחרי זה ישבנו איתם קצת בבית קפה שהיתה שם ההופעה והוא חתם לי "להילה אני מבטיח לעשות לך כבש, שחר" ועוד פרט קטן ומצחיק אם אנחנו כבר בקטע של משפטים אז יש לנו ילד בכיתה שקוראים לו בוריס ויצוסקי (כן כמו החברה של התה) אז אנחנו כל הזמן צועקים לו "בוריס תעשה לי תה"...חח...

אה באמת? כי אני מתכוונת לאקט המיני

כן...אני מאוד מעוניינת באקט המיניD-: האמת היא שהמשפט האמיתי שלי (ויש לי עליו זכויות אז...)הוא :עברי אני לא רוצה ילד רק את מה שלפני ועם קונדום בבקשה.

Ez sLeeP

New member
ואני ציינתי את זה קודם, כאילו דה!

נדבו'ש.

למעלה