עברי מגיעעעעעעעעעעעעעעע תודה מיטל אני כל כך שמח אני מתתתתתתתתתתתתתתתתת
ב בובה יקרה New member 25/6/03 #3 אוקי-זאת תיהיה הגזמה, אתם תחשבו שאני ממש מטומטמת-אבל עברה בי צמרמורת! ופתאום התחיל לי כאב ראש! אולי זאת מגלל הערכתי העצומה אליו (נו אמרו שהוא מגיע-אין מה לעשות..חייבים!)
אוקי-זאת תיהיה הגזמה, אתם תחשבו שאני ממש מטומטמת-אבל עברה בי צמרמורת! ופתאום התחיל לי כאב ראש! אולי זאת מגלל הערכתי העצומה אליו (נו אמרו שהוא מגיע-אין מה לעשות..חייבים!)
Z ZVI Z New member 25/6/03 #8 זה היה צריך להיות סימן קריאה פעם היית בטוח בוכה מכזה דבר אז אני שואל-מה קרה שכבר לא? זה היה יותר נחמד אם כן!זה היה הופך ת'אירוע למרגש
זה היה צריך להיות סימן קריאה פעם היית בטוח בוכה מכזה דבר אז אני שואל-מה קרה שכבר לא? זה היה יותר נחמד אם כן!זה היה הופך ת'אירוע למרגש
ב בובה יקרה New member 25/6/03 #9 אבל בכיתי גם... חחחח באמת שעלו לי דמעות-חשבתי שהוא פה עכשיו כאילו... באמת שעלו לי דמעות.
ב בובה יקרה New member 25/6/03 #6 ואוו! רוצים לספור ימים לאחור (***טירוף***) אבל מותר! זה הכי מרגש בעולם1! אוקי...אני כבר יודעת מה להגיד לו.
ואוו! רוצים לספור ימים לאחור (***טירוף***) אבל מותר! זה הכי מרגש בעולם1! אוקי...אני כבר יודעת מה להגיד לו.
ז זוהר 4 New member 26/6/03 #26 "אני רוצה את עברי לידר עכשיו".... זהו את המשפט ומאיזה תוכנית הוא לקוח !!!!!
O ofir78 New member 25/6/03 #16 אני ממש מתרגש אני לא נורמלי אני צריך פרוזאק אני צריך ללמוד לאזרחות וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייי
אני ממש מתרגש אני לא נורמלי אני צריך פרוזאק אני צריך ללמוד לאזרחות וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייי