עברי לידר ב-DOME ...??? מישהו יודע משהו על זה? אם כן אני אשמח להתעדכן..
A Angelital New member 27/10/03 #1 עברי לידר ב-DOME ...??? מישהו יודע משהו על זה? אם כן אני אשמח להתעדכן..
B beenINSANE New member 27/10/03 #2 ../images/Emo32.gif לבעלי הוטמייל רק אני לא מצליחה להיכנס או שזה עניין גלובלי? אני מסכנה, לא דואר, לא מסנג'ר. אוף!
../images/Emo32.gif לבעלי הוטמייל רק אני לא מצליחה להיכנס או שזה עניין גלובלי? אני מסכנה, לא דואר, לא מסנג'ר. אוף!
מ מורי לנצח New member 28/10/03 #5 ../images/Emo26.gif ירושלמים../images/Emo36.gif הזמן:12/12/03 המקום:בית שמואל השעה:22:00 המחיר:90 ש"ח ההופעה:עברי לידר והאנשים תהנו!!!!
../images/Emo26.gif ירושלמים../images/Emo36.gif הזמן:12/12/03 המקום:בית שמואל השעה:22:00 המחיר:90 ש"ח ההופעה:עברי לידר והאנשים תהנו!!!!
מ מורי לנצח New member 28/10/03 #6 ../images/Emo26.gif ועוד משו../images/Emo36.gif שבוע לפני זה נראה לי באותה שעה רק לא באותו מחיר, אלה במחיר של 110 ש"ח הפרוייקט של עידן רייכל..
../images/Emo26.gif ועוד משו../images/Emo36.gif שבוע לפני זה נראה לי באותה שעה רק לא באותו מחיר, אלה במחיר של 110 ש"ח הפרוייקט של עידן רייכל..
A AngelFairY New member 28/10/03 #9 ../images/Emo15.gifאצלנו דודו זר מופיע שנים כבר לא כדאי להתחרות עם יבנה - מנסיון...
ז זרובבלון New member 28/10/03 #19 אררר זה לא שולחחח לי ניסיון אחרון! זה במדפים שבדוכןשל המוכרות... ממש באמצע.. וזה בדף כתום.. בהצלחה:] וסליחה על ההצפה בנושא..:/
אררר זה לא שולחחח לי ניסיון אחרון! זה במדפים שבדוכןשל המוכרות... ממש באמצע.. וזה בדף כתום.. בהצלחה:] וסליחה על ההצפה בנושא..:/
א אריהOfir New member 28/10/03 #12 ברור שיש הגבלת גיל עברי מופיע רק חצי שעה גג השאר זה מוזיקה רגיל זה בליין חוגרים רשום שם 20+ לא יודע אם יכניסו אותי שם... למרות שבדרך כלל נותנים לי להיכנס לחוגרים, אבל שם עוד לא הייתי. לא ניראה לי אני אבוא לא שווה את הסיכון.
ברור שיש הגבלת גיל עברי מופיע רק חצי שעה גג השאר זה מוזיקה רגיל זה בליין חוגרים רשום שם 20+ לא יודע אם יכניסו אותי שם... למרות שבדרך כלל נותנים לי להיכנס לחוגרים, אבל שם עוד לא הייתי. לא ניראה לי אני אבוא לא שווה את הסיכון.
מ מורי לנצח New member 28/10/03 #13 אופירוש נראה לי שהיא שאלה על ההופעה בירושלים בבית שמואל ששם אין שום הגבלת גיל...