עברי לידר ב-טעמי..

עברי לידר ב-טעמי..

מה אתם חושבים על עברי? על השירים שהוא הגיש?.. אני אישית התאכזבתי,ידעתי שעברי לא אוהב מוזייקה ישראלית אבל ציפיתי שהוא יבחר בשירים קצת ישנים קצת פחות מוכרים ויגיד אלהם משהו רציני.. קצת יותר מ"אהבתי את הקליפ,הוא מאוד ארופאי וגם השיר חמוד.." מה שכן אהבתי זה איך שעברי אמר 'ירמי קפלן הדפוק הזה עושה לך טוב' חחח..חמוד,הרגיש שהוא בקי גריפין..חח

lollapalooza

New member
פחחח נו

הגבתי בשרשור אחר- פה בקי גריפין הייתה רוצה להיות מקסימה כמו העברי שלנו

נכון ../images/Emo187.gif

ורק שאלה אחת.. אוטוזבל?????? מילים יפות???????????????????????????? מה???????????????????????????????????????????????????????????

סנטה

New member
וואי חופשי גם אני שאלתי את עצמי ...

הוא היה אדיש בשידור משהו פחד .!

לא ראיתי עד הסוף

נראה לי שראיתי ת-7 הראשונים. אחרי הכל לא באמת היה לי כוח לראות שעה של מוזיקה שרק חלקה אני אוהב רק בשביל לשמוע מילים של העברי פה ושמה. מה שאני תהיתי לעצמי-בד"כ אמנים לא אוהבים לפרגן לכאלה שיותר צעירים מהם(לא מדבר על וותיקים לוותיקים פחות אלא על כאלה כמו עברי לכאלה שבקושי הוציאו חצי דיסק וחצי)ועברי כבר מזמן אמר שהוא אוהב את אביתר בנאי שיצא באותה תקופה שהוא.(תהרגו אותי אבל באמת שהוא היחיד שאני זוכר שלא מזכיר רק אומנים ותיקים).ועכשיו על ההתחלה-קוב,הבילויים,הבליינים(קליפ השנה לדעתי,אבל עברי,כל מי שרואה 24 קצת, כבר נמאס לו..) מגיע לו ח"ח ולא משנה שיר יפה או לא,כי את הטעם שלו במוזיקה...אממ אממ.

heaven is here

New member
דנה אינטרנשיונל??

"הבחירה שלי לראשות הממשלה" רעש לבן של ברי סחרוף - בחירה מעולה
קסם של עמיר לב באמת שיר יפה!! "חלולים" של אביב.... לא חשבתי שדווקא אותו הוא יבחר אבל שיהיה...

אמממ

אני לא חושבת שיש ממה להתאכזב- סך הכל זה הטעם שלו. אבל הוא עדיף,שיכתוב וישיר וזהו. כי אני גם לא אהבתי את השירים שלו. מוזר לי שהוא בחר את אוטו זבל....אני בכלל שונאת אותם-מי שהיה בניצנים- שמעתם שהם שרו-"אין בגטים בגטו..." אז אני לא מתה עליהם-אבל מותר לו... הוא באמת אדיש....ודנה אינטרשנל מוזרה! יש לציין שהתאמצתי נורא לא להירדם ועוד עיצבן ארתי שכל שני שירים יש פרסומות... זהו. נגמרה ביקורת.

צביון

New member
אחלה של בחירה!

חלולים
איזה קליפ ושיר! בקיצור אחלה של שירים אהפתי:]

למעלה