עם שלמה ארצי. ויהיה אפשר לראות את זה בVOD אז לא נורא..
M m a y a 2 1 New member 10/7/07 #20 תודה! ../images/Emo13.gif חחחח סבבה! אני אראה ב-VOD! תודה תודה!!!
N NoAmOoOsH New member 11/7/07 #21 פאק, זה שווה!11 שתקו, שלמה ארצי זה ה-דבר!;[ נחפש בית הוטניקי להתנחלות^^ יהיה מענייןP: ותודה
א את לא לבד New member 11/7/07 #22 ואווווווווווווווווווווווו../images/Emo2.gif כמה שאני מאושרת עכשיווווווווווווווווווווווווווווווו שלמה ועברי יחד?!?! חלוםםםםםם!!!! שני מלכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ואווווווווווווווווווווווו../images/Emo2.gif כמה שאני מאושרת עכשיווווווווווווווווווווווווווווווו שלמה ועברי יחד?!?! חלוםםםםםם!!!! שני מלכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ד דניאלוש16 היחידה New member 11/7/07 #25 ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif אני אוהבת את שנייהם!../images/Emo99.gif אבל... הייתי מעדיפה שהוא יעשה את זה עם מישהו אחר...
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif אני אוהבת את שנייהם!../images/Emo99.gif אבל... הייתי מעדיפה שהוא יעשה את זה עם מישהו אחר...
S sHiRa LoVe iVri New member 11/7/07 #27 ../images/Emo51.gif תודה!! תודה!! ועוד תודה!! אנשים יקרים, אחים...א ס ו ר ל פ ס פ ס
מ מיטל עבד New member 11/7/07 #29 תודהההההההה =] חיכיתי כבר שזה יגיע!! זה יהיה אחרי הבגרות של מתמטיקה=] לפחות משהו חיובי אחד ביום הזה..
תודהההההההה =] חיכיתי כבר שזה יגיע!! זה יהיה אחרי הבגרות של מתמטיקה=] לפחות משהו חיובי אחד ביום הזה..
T Tamar38 New member 11/7/07 #32 OMG (רגע של פאקציות) יאווו, שלמה ועברי ביחדד אתם יודעים מי מראיין את מי?
T tohar6 New member 11/7/07 #34 ממ בדקתי.. ולא כתוב.. פשוט כתוב שיחה מלב אל לב בין שני יוצרים ענקיים.. אם אני לא טועה אז זה מתכונת חדשה.. ששניהם שואלים אחד את השני שאלות, אבל זה רק מה שנראה לי כי זה מהעונה החדשה אז אולי.. ממ לא בטוח בכלל..
ממ בדקתי.. ולא כתוב.. פשוט כתוב שיחה מלב אל לב בין שני יוצרים ענקיים.. אם אני לא טועה אז זה מתכונת חדשה.. ששניהם שואלים אחד את השני שאלות, אבל זה רק מה שנראה לי כי זה מהעונה החדשה אז אולי.. ממ לא בטוח בכלל..
T the silence girl1 New member 12/7/07 #36 ../images/Emo3.gif ולמי שיש יס? באסה ספרו מה היה אחרי זה או משהו