סבביק אבל כמה עולה כרטיס?
ב ברוש15 New member 4/8/07 #14 הכל 110 ש"ח אני לא חושבת שנשארו כרטיסים לאף יום.. אולי רק לבר האחורי או לגלריה.. שזה מקומות ממש רחוקים.. אבל הכי טוב לשאול.. תתקשרי ביום ראשון לזאפה ותבברי את כל הפרטים שאת רוצה 03-6499550
הכל 110 ש"ח אני לא חושבת שנשארו כרטיסים לאף יום.. אולי רק לבר האחורי או לגלריה.. שזה מקומות ממש רחוקים.. אבל הכי טוב לשאול.. תתקשרי ביום ראשון לזאפה ותבברי את כל הפרטים שאת רוצה 03-6499550
ש שניצצללXD New member 5/8/07 #22 שיטטטט:\ ניגמרוווווווווו!!!!!!!!!! אוחחחחחח תמיד אני מפסספססת זה לא פייר אין מעכשיו אני מזמינה לחוףף הסודנטים איפו מזמינים ?
שיטטטט:\ ניגמרוווווווווו!!!!!!!!!! אוחחחחחח תמיד אני מפסספססת זה לא פייר אין מעכשיו אני מזמינה לחוףף הסודנטים איפו מזמינים ?
M matanky New member 5/8/07 #23 איזו לחוצה ../images/Emo6.gif מידע לגבי עיר הנוער תוכלי למצוא כאן ותיקון לגבי השאלה ששאלו כאן. כרטיס עולה 15 ש"ח וביום האירוע מי שקונה על המקום זה עולה לו 25 ש"ח הכול כתוב באתר מי שבא שיהנה אוי החיים הטובים
איזו לחוצה ../images/Emo6.gif מידע לגבי עיר הנוער תוכלי למצוא כאן ותיקון לגבי השאלה ששאלו כאן. כרטיס עולה 15 ש"ח וביום האירוע מי שקונה על המקום זה עולה לו 25 ש"ח הכול כתוב באתר מי שבא שיהנה אוי החיים הטובים
M matanky New member 5/8/07 #26 אני טוב במשחק אה?! ../images/Emo9.gif שנננננני (PM 06:55) : חח עד עכשיו אתה משחק יפה את התפקיד של "אחד שיודע הכל " אז אני יודע שאת לחוצה
אני טוב במשחק אה?! ../images/Emo9.gif שנננננני (PM 06:55) : חח עד עכשיו אתה משחק יפה את התפקיד של "אחד שיודע הכל " אז אני יודע שאת לחוצה
ש שניצצללXD New member 5/8/07 #27 ../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה דפוק סתם סתם באהבה