עברי ויניב

fox28

New member
עברי ויניב

קראתי ברכילות בעיתון העיר שעברי ויניב נמצאיםבמשבר חמור ביחסיהם ראו אותם שלשום בבית קפה ישובים ב-2 שולחנות נפרדים אני בהלםםםםםםםםםם מה דעתכם? שניהם אגב סירבו להגיב

elcooper

New member
את צודקת שלא צריך להיכנס לו לחיים,

אבל בכך הכל אני בטוחה שאנחנו לא מסתכלים על זה כרכילות, אלא כמשהו שאולי פגע שמישהו שחשוב לנו, ואחרי הכל כולנו רוצים שיהיה לעברי רק טוב, לא?

aiz1983

New member
יש למישהו תמונה של יניב ?

אתם יכולים לשים אותה פה בשרשור, אנשים יקרים ??

Ez sLeeP

New member
ארצי חימצן אגב, בטוח. אנה אמרה לי.

[ואני מתלונן עוד על
, סורי שגיא!]

הי הי הי...

ארצי בלונדינית!!!!!!! מילא שיהיה בלונדינית אבל בלונדיניות לא נקיות בדרך כלל? אוי ווי... אני רוצה לראות את זה! זה חייב להיות מצחיק!!!

jeackyh

New member
זה בטח ישמע מוזר....

ביום חמישי ב"סמים לזה סוף" שהיה בהיכל התרבות לא הייתי שם אבל, ..אמרו לי....שהם הגיעו וחזרו ב-2 מכוניות נפרדות... ושוב, יכול להיות שזה סתם רכילות. שלא ממש קשורה אלינו?

Mייקל

New member
אנשים די עם רכילות

אם כל הרצון הטוב ש"ללידר יהיה טוב", אין זה עניין אף אחד. לדעתי רכילות מסוג זה מורידה את רכי הפורום ושבשבת את המהות שלו. וחוצמזה - את מי זה מעניין?

בדיוק!

זה עניינם האישי.. אבל מה זה המשחק הזה?לא משנה... אני מקווה שיהיה טוב... לכולם יש משברים...אבל הם אוהבים אחד את השני ודי די די! זה לא צריך להעסיק אותי! ששש!

ofir78

New member
יש פה התנגשות בזכויות

הזכות לפרטיות לעומת חופש הביטוי שגיא על איזו זכות תתפשר??????????.

זאת לא התנגשות

כפי שהוא בעצמו כתב גם יניב וגם עברי סירבו להגיב כלומר הם לא רוצים שהציבור ידע . לכן שגיא בבקשה תמחק את ההודעה הזאת. חופש הביטוי בכלל לא נכלל כאן. וסוגרת דיון!

Ez sLeeP

New member
פותח מחדש.

כי אני רוצה לסגור! *פרץ אינפנטיליות* ובאמת, עצם העובדה שאנו דשים בדיון החסר-טעם הזה, הצהוב הזה, רק מוריד מאיכותינו. אז די להבלים!!.. ENOUGH I SAY!

למעלה