עברי היה בצרעה ו...

עברי היה בצרעה ו...

לא נעים, אבל ממש לא היה משהו... הופעה אלקטרונית, הוא שר את על קו המים, בוא, זמן,חולצת פסים... עוד שיר, אני לא זוכרת איזה!! אה
גם את Turn me on (ככה קוראים לזה
) בקיצור, בגלל שהייתי כאן ממש מזמן ולא כתבתי על עצמי כלום, אז... אני ליהי... בת 18, עוד מעט!! ממבשרת. השיר- ואולי (כמו שניתן לראות בחתימה...) האלבום- קשה!! יותר טוב כלום... אבל אני לא סגורה על זה. אני מתגייסת במרץ, אז יש לי הרבה זמן להעביר כאן..
קבלו....

beenINSANE

New member
וולקאם

ובכן יש פה די הסכמה שלאחרונה עברי די מחפף עם המופע האלקטרוני הזה, שר לו כמה שירים וזהו. למשל באוניברסיטה היה די מאכזב... קצר. אבל זה יעבור לו. (בתקווה)

beenINSANE

New member
אחח... זאת כבר הרבה יותר טובה!

זה יעבור לו אל תדאגי. האמת שזה גם מן הסתם תלוי במה שהוא מרוויח להופעה. כלומר- הרבה כסף=הופעה ארוכה ולהיפך...

נכון!! היא מאכזב בטירוף!!

הוא שר רק את מרי לנצח - לדעתי זה ממש לא יפה... עדיף הקודם.. מזה הטרבוקות האלו? על קו המים בוא חולצת פסים והכוס הכחולה נראה לי.... מזה?@@? שיחדש קצת.....1! למה הוא בחיים לא שר שירים אחרים?? מהדיסקים היותר קודמים?? ובכלל שיגוון כבר!

beenINSANE

New member
אחחח... מרי המקורי

הקפיץ אותי לשמים. החדש גם מקסים אבל אין אין על הישן

ZVI Z

New member
וולקאם,ועוד 1 מאזור ירושלים

בדרך להשתלטות המאסיבית שלנו על הפורום, וממבשרת בבפרט יש הרבה יחסית,מגניב!(אני לא) בכל מקרה, אני מקווה שעברי קולט את זה שמי שאוהב אותו כעברי לידר לא ממש מרוצה(בלשון המעטה) מהאלקטרוניות שלו, הלואייייייי והדיסק הבא יחזור לסיגנון של מלטף ומשקר(ואני פעם הכי פחות אהבתי ת'אלבום ההוא) והכי חשוב,שמתי לב רק עכשיו,שאת מתגייסת במרץ..גם אני. מה לעזאזל את עושה עד אז?!כי אני כבר חצי חולה נפש,רק שזה עוד לא רשמי.

ZVI Z

New member
סבבה לך

יש לך מושג על עוד מקומות עם אחלה כסף?..

ZVI Z

New member
כן כן כן

נשמע קל וטוב.אני נורא עצלן ככה שזה יכול להתאים. תני יותר פרטים בבקשה..

שמתם ../images/Emo23.gif שאתם כל הופעה טוענים שלא

היה משו או שהיה גרוע..........????? אתם לא חושבים שזה אומר משהו ??? כאילו כל הופעה שמישהו אומר יש לו איזשהי ביקורת שלילית... עברי השתנה ואולי יש מצב שלא אהבתם את השינוי??? בכל אופן תסבירו לי למה אתם מאוכזבים כל הופעה??

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

ישנה מגמת אי-סיפוק כללית מכמה וכמה אנשים שנובעת מן המופע האלקטרוני החדש. הוא קצר. לא ממצה. ופשוט לא זה. אלו הן ידיעותיי האקלקטיות בנידון. (אלו השפעות ארוכות-טווח של הפסיכומטרי, לצערי). נדבו'ש.

ZVI Z

New member
כי זה כנראה ההרגשה שלנו..

אנחנו לא מחויבים להגיד עליו רק או בעיקר דברים טובים. מותר לנו להגיד ביקורת שלילית כשצריך,ובהחלט צריך! אני מאוד מאוכזב מהקטע האלקטרוני שלו.

בקשר למרי לנצח המחודש-

אני ממש ממש ממש אוהבת! זה מקפיץ! זה פן אחר... היום מתתי לשמוע אותו. ואין לי אותו. איך הוא נקרא בקאזה? למישהו יש שישלח לי לאי מייל?(צביק? כרמית?)

S

sunshineBK

Guest
אני גם אוהבת

אני כמובן מתה על מרי לנצח הישן, אבל זה ממש נחמד שהוא מחדש. אם הוא לא מוצאי דיסקים חדשים אז לחדש שיר ישן לגרסה מרעננת זה ממש נחמד.. ואמנם היא לא משתווה למקור, אבל זה די מגניב...

למעלה