עברי באירוע התרמה

עברי באירוע התרמה

עברי יופיע בארוע ההתרמה השנתי של ארגון " השולחן העגול " ב-29 לספטמבר (9) במרינה בהרצליה פרטים נוספים כאן

booba 1

New member
|נצל"ש|

ממ אני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום ואם לא המנהלות והמנהל יכולים למחוק ממ זה משהו שמישהי שלחה לי זה מספר על נער שהתאבד בגלל העובדה שהוא היה הומו אם יש לכם זמן באמת תקראו את זה זה ממש עצובב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=267147 יהי זכרו ברוך

vered151

New member
יאווווווווווווווווו

איזה נוראאא... לא הפסקתי לבכות...פשוט עצובבב =((((

Covers girl

New member
זה לא, אהה, נראה לי הגיוני:/

הזמנים והשעות שם לא נראים הגיוניים. לפי מה שיש שם, חבר שלו פתח בלוג ופרסם רשומת הספד דקות בודדות אחרי שהנער הנ"ל פירסם את רשומת ההתאבדות שלו. אני נוטה (ומקווה) להאמין שכל מה שהלך שם לא היה רציני.

ברוש15

New member
גם אני מקווה שזה לא צחוק../images/Emo4.gif

באמת יש שם כמה דברים מוזרים.. אחד המגיבים הקצין אבל די צדק.. יש בבלוג שלו ובבלוג של החבר את אותן שגיאות כתיב ואותו דפוס כתיבה[למשל ה4 נקודות אחרי כל משפט].. בהחלט יש שם משו מוזר אבל אני מקווה שזה לא סתם כי אם כן זה פשוט עצוב שיש אנשים שעושים דברים כאלה..
אם זה נכון יהיה זכו ברוך

ברוש15

New member
*אופס חשבתי שאמרת שאת נוטה ומקווה

שזה לא שקר.. צודקת אני מקווה שזה לא אמיתי אבל מצד שני אם זה שקר זה נוראי שמישהו ישקר לגבי דבר כזה..

Covers girl

New member
נכון.

זה אכזרי לשקר בדבר כזה.
מקווה שזה לא אמיתי, ואם כן, יהי זכרו ברוך.

booba 1

New member
ממ יש מישהי

שהייתה ידידה ממש קרובה שלו שממנה ידעתי מה קרה והוא התאבד בוודאות.. לא בדקתי את התאריכים והזמנים כי אני חושבת שאין לאף אחד אינטרס לשקר בקשר לזה. בכל זאת זה עצוב מאוד \=
שנה טובה שיהיה לך

למעלה