עברית

עברית

אני קונה בארה"ב את המכשיר DELL 50X לא תיהיה בעיה לעבוד האופן מלא בעברית נכון? כי ראיתי באתרים של החברות שמוכרות עברית, זה מתאים או למערכת הפעלה 2000 או 2002 והמכשיר שלי הוא 2003... תיהיה לי עברית?

wisniak

New member
x50

א. מהתכתבויות שלי עם אירון ו- PDAC לא צפויה שום בעיה (אם תקנה מכשיר שאינו VGA). כפי שכבר כתבתי, במכשירי ה- VGA יש בעיה עם העברית. אני מדגיש שאני ראיתי בעין רק עברית על מכשיר VGA, שם כאמור יש בעיות, ולא ראיתי בעין מכשיר שאינו VGA, אבל 2 החברות (וגם משתמשים בפורומים השונים בארץ) מצהירים שאין בעיות. ב. חפש קופוני הנחה של DELL בהיקף 25% באתרים הבאים: http://forums.dealcatcher.com/m_54653/mpage_68/key_/tm.htm http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=59101&page=9&pp=25 ג. שים לב שאתה יכול לפתוח חשבון באתר של DELL ארה"ב, ושם יש (ב- MY ACCOUNT) תפריט משנה של MY COUPONS, שם תוכל לבדוק את התוקף של הקופונים שתמצא. אם תזין אותם - הם ימשרו תחת ה- ACCOUNT שלך, ותוכל להגיד לאיש המכירות של DELL שיבדוק שם מה הקופונים של 25%. זה לא תמיד עובד, כי אם טרם ביצע הזמנה - אין לך CUSTOMER NUMBER, ויהיה לו קשה מאוד למצוא את החשבון שפתחת. לכן עדיף אולי לבדוק תקינות הקופון ולמחוק אותו מהמסך בתום הבדיקה. (אם הקופון נוצל, או לא מתאים ליישום לגבי AXIMS - אתה מקבל הודעה מתאימה במסך). עד שתבין איך בדיוק זה עובד, אני ממליץ להתאמן על קופונים של 10-15%..... ד. הבעיה היא שלא תוכל להזמין לארץ ישירות מהאתר, כי לא ניתן להזין כתובות שאינן ארה"ב, ולכן תצטרך להתקשר אליהם (1-800-915-3355 שלוחות 62032 אופציה 3 או שלוחה 66200)ולהזמין בטלפון (סיפור ארוך מאוד, כשעה עד שהכל נסגר) ולתת להם כתובת למשלוח בארה"ב (חבר או קרוב משפחה) - ואז שהם ישלחו לך לארץ (יש לשלם מע"מ בלבד, אין מכס) או שיביאו לך (שוב - לשלם מע"מ בלבד). ה. אם יהיה לך מזל, תוכל למצוא גם קופון של $35 שהוא STACKABLE, ואז תקבל הנחה יפה נוספת. ו. תזמין מראש כרטיס זיכרון 256MB לפחות, מגיני מסך, נרתיק BELKIN EXECUTIVE LEATHER CASE, כבל סינכרון נוסף ואולי אפילו סוללה נוספת. כך הכל יכנס להזמנה אחת (כולל ההנחה) ויהיה לך פשוט יותר לעקוב אחר המשלוח. אחרת - כל פריט יצא במשלוח נפרד (במחיר גבוה יותר)..... וגם לא תוכל לנצל את הנחת הקופון של 25%. ז. אל תשכח לתת בטלפון את קופון ההנחה של 25% (רק אחד לכל הזמנה). תוכל כמובן לתת גם קופונים דולאריים, אם תמצא. ח. כיום ל- DELL יש גם מבצע של משלוח חינם בתוך ארה"ב. אם תבצע משלוח ל- NY, גם לא תשלם מס בארה"ב (כי ל- DELL אין משרדים ב- NY). ט. שים לב! בזמן שאתה משתמש בקונפיגורטור של DELL כדי לבחור את המרכיבים שאתה רוצה להזמין, ואתה מגיע למסך האחרון ומזין קופון כדי לבדוק מה המחיר הסופי, אל תשאיר את הקופון!! שכן הוא ירשם כאילו נוצל! אז פשוט תלחץ על הכפתור REMOVE COUPON. י. זה יוצר בעיה אחרת, שאם מצאת את הקופון באחד האתרים הנ"ל, ואם תתעכב בביצוע ההזמנה בטלפון, אזי יש סיכוי סביר שמישהו אחר ינצל אותם! ולכן כדאי למצוא מספר קופונים של 25% ולוודא באתר של DELL שהם תקפים, ואז להתקשר אליהם לביצוע ההזמנה. יא. בהצלחה!!

strangemily

New member
מה עם...

חברות צד שלישי כמו מאסטופ וכו' ? (פשוט אין לי קרובי משפ' בארה"ב).

wisniak

New member
אין לי מושג, מעולם לא עבדתי עם אחת

אבל אם אין ברירה - אז זה מה יש. תבצעי במדוייק את ההנחיות שכתבתי, כדי לחסוך כסף.

wisniak

New member
עוד טיפ

באתר של DELL יש קישור שמאפשר לך לשחק משחק בו כל משחק מזכה אותך בקופון או מתנה. ניתן לשחק פעם ביום (המתוחכמים יצרו SCRIPT שפותח EMAIL ACOOUNTS פיקטיביים, וזה מאפשר להם לשחק יותר מפעם ביום). אולי מכאם תזכה בקופוני הנחה יפים. הקישור: http://dell.eprize.net/dell/dellf

wisniak

New member
אין בעיה

רק תקפיד על ביצוע מדוייק של ההנחיות, כדי להשלים את המשימה במהירות ובמקסימום הנחות. דרך אגב, אם DELL עושים טעויות, ואם אתה נופל על איש מכירות מתאים (תוך התכתבות עם מרכז התמיכה שלהם) - אתה עשוי לזכות בעוד קופוני הנחה! ואל תשכח לשחק כל יום במשחק ה- DELLF, כי זה מקור טוב לקופונים.

את

את הרכישה אני מבצע בטלפון, ואני צריך להגיד לבחור מהקו השני את שם המשתמש לי וככה הוא רואה את הקופונים מהמשחק?

wisniak

New member
נכון

א. קודם תמצא קופונים באתרים שמסרתי. ב. אח"כ תפתח חשבון ב- DELL.COM ותוודא תקינות הקופונים (כאמור יש סיכוי טוב שחלק כבר נתפסו, ולכן תתחיל לחפש קודים מהדף האחרון בהתכתבות). ג. אח"כ תתקשר לאחד הטלפונים (אני הצלחתי מהר יותר למספר עם אופציה 3 (ז"א לאחר חיוג לשלוחה, אתה מקבל תפריט טלפוני, תבחר אופציה 3). ד. היה מוכן עם הכתובת שלך רשומה באנגלית, כתובת המשלוח רשומה באנגלית, מספר כרטיס האשראי, מספרי הקופונים. היה מוכן נפשית לתהליך מייגע של מסירת הנתונים 0במיוחד עם הקופונים). ה. לא בטוח שהוא יראה את החשבון שהקמת באתר, מכיוון שכאמור אין לך CUETOMER NUMBER, כי טרם ביצעת רכישה... אני לא יודע למה הם לא תמיד רואים את החשבון, אבל חבל לשבור את הראש. פשוט תן לו להקים לך חשבון חדש, עם אותם הפרטים בהם אתה פתחת את החשבון, כך שלאחר שתפתח את ההזמנה - תוכל לקשר בין מספרי ההזמנות לחשבון שלך, ותוכל לעקוב אחר סטטוס המשלוח.

Blueye1

New member
האם אמרו לך באירון האם הפ מפתחים

עברית ל VGA ומתי תהיה?

wisniak

New member
לא הצליתי לקבל מאף חברה נתונים

הם לא רצו להתחייב. המצב עם ה- X50V אפילו יותר גרוע, שכן הם אפילו עוד לא ראו את המכשיר בעין... (נכון ללפני כשבועיים).

Blueye1

New member
אז זה סיכון לקנות את ה 4700....

אני לא מאמין שלא יוציאו עברית מתאימה שהרי בקרוב כל המכשירים יעברו ויתקדמו ל VGA?? לא??

wisniak

New member
הנחה סבירה

לא יודע כמה מהר יהפוך ה- VGA לתקן מוביל (כי יש מספר רב של משתמשים עם מכשירים שאינם ישנים מדי המצדיקים החלפה) - אבל, כאמור, לדעתי ההנחה סבירה.

CONNER MACLEOD

New member
רק בשביל להיות בטוח שהבנתי,

מה שאתה אומר זה שלDELL X50 אין עברית?? ולא תהיה בעתיד הקרוב??

wisniak

New member
לא

אני ראיתי רק עברית על דגם ה- VGA והיו איתה בעיות (עם המקלדת הוירטואלית, שיצאה מכווצת, צמודה לצד שמאל של המסך ואותיות ש-"התערבבו"). לא ראיתי מכשיר מדגם שאינו VGA. לדעת הכותבים השונים בפורום זה ואחרים - לא צריכה להיות בעיה. גם אני לא הבנתי באם למישהו יש בפועל עברית של אירון או PDAC מותקנת על X50 שאינו VGA.

למעלה