עברית Eyron ב-Imate K-bab - עזרה!

iza330

New member
עברית Eyron ב-Imate K-bab - עזרה!

סאלאאם! התקינותי עברית נסיונית של Eyron, ב-Imate Kbab. לרוע המזל, העברית יוצאת בסדר בתוך המילים עצמן, אך המלים יוצאות משמאל לימין. מענין ומעצבן כאחד. מישו יודע איך לתקן את זה? ועוד שאלה. לסחוב את הקבאב הזה בכיס מוריד לי תמכנסים לרצפה (וכך קורה שעם המכנסיים באזור הברכיים אני מועד לפרקים (במיוחד כשאני ממהר). ואז חשבתי. אני לא צריך קבאב במכנסיים (כי כולם חושבים שאני שמח לראות אותם). האם פוקט פי סי-ים במהירות שעול 624Mhz מתמודדים טוב יותר עם עברית ואינטרנט? או שנוותר על הרעיון במאה הזו?

BravoMan

Active member
KBAB??? לא ממש הבנתי את הבדיחה

אבל מהירות מעבד אינה קשורה לעברית וגם לא לתצוגת אינטרנט. את סדר המילים לא ניתן לתקן (אלא אם EYRON בעצם ידעגו לעשות כך), זה קורה לפעמים בגלל אופן אכסון והצגת מידע. גם הדפדפן זהה בכל המכשירים. אגב רוב המכשירים המהירים גדולים וכבדים מהK-JAM כך שזה ממש לא יעזור למכנסיים שלך. אני ממליץ על כתפיות או חגורה יותר טובה.

iza330

New member
"את סדר המלים לא ניתן לתקן?" ../images/Emo53.gif

אז מה אני אעשה? מה? בשביל מה לשלם על עברית? אני יכול פשוט להעתיק לי פונטים וזהו. אולי זה רק משהו של הגרסה הנסיונית. הצילו

האמת שאינני מכיר את אירון על הקבב

איפה מופיעה הבעיה של המילים בסדר הפוך? באיזה תוכנה? אצלי אירון על M600 עובד סבבה.

אז ככה...

אצל עופרה הבעיה ידועה וקשורה לתוכנה עצמה. באקספלורר זה נשמע תמוה. ניסית ללחוץ על לחצן ה"שינוי כיוון" במקלדת של אירון?! הלחצן ממוקם מימין ל-Ctrl

למעלה