חוזרת לפרסית B-)
חורזת באהבה Well-known member מנהל 28/7/25 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: חוזרת לפרסית צפה בקובץ המצורף 135287 לחץ כדי להרחיב... ובדיחה
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 28/7/25 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: ובדיחה צפה בקובץ המצורף 135288 לחץ כדי להרחיב... במקרה שלו, זה לא בדיחה לא סתם אומרים שבכל בדיחה יש מן האמת
נכתב ע"י חורזת באהבה: ובדיחה צפה בקובץ המצורף 135288 לחץ כדי להרחיב... במקרה שלו, זה לא בדיחה לא סתם אומרים שבכל בדיחה יש מן האמת
חורזת באהבה Well-known member מנהל 28/7/25 #5 נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: במקרה שלו, זה לא בדיחה לא סתם אומרים שבכל בדיחה יש מן האמת לחץ כדי להרחיב... נכון
נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: במקרה שלו, זה לא בדיחה לא סתם אומרים שבכל בדיחה יש מן האמת לחץ כדי להרחיב... נכון
מ מקסים 45 Well-known member 28/7/25 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: ובדיחה צפה בקובץ המצורף 135288 לחץ כדי להרחיב...
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 28/7/25 #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: חוזרת לפרסית צפה בקובץ המצורף 135287 לחץ כדי להרחיב... מתרגלים, כפי שהתרגלנו לאימא במקום אמא. בהתחלה היה לי מאוד קשה בעין לראות 'אימא' ועכשיו זה לגמרי טבעי.
נכתב ע"י חורזת באהבה: חוזרת לפרסית צפה בקובץ המצורף 135287 לחץ כדי להרחיב... מתרגלים, כפי שהתרגלנו לאימא במקום אמא. בהתחלה היה לי מאוד קשה בעין לראות 'אימא' ועכשיו זה לגמרי טבעי.
renana ron Well-known member 28/7/25 #7 נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: מתרגלים, כפי שהתרגלנו לאימא במקום אמא. בהתחלה היה לי מאוד קשה בעין לראות 'אימא' ועכשיו זה לגמרי טבעי. לחץ כדי להרחיב... אני דווקא לא מוכנה להתרגל. אצלי זה: אמא, בתי [ולא ביתי, כי איך אפשר לדעת אם מדובר בבית או בבת שלי?] וכו'.
נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: מתרגלים, כפי שהתרגלנו לאימא במקום אמא. בהתחלה היה לי מאוד קשה בעין לראות 'אימא' ועכשיו זה לגמרי טבעי. לחץ כדי להרחיב... אני דווקא לא מוכנה להתרגל. אצלי זה: אמא, בתי [ולא ביתי, כי איך אפשר לדעת אם מדובר בבית או בבת שלי?] וכו'.
א אפרת10512 Well-known member 29/7/25 #8 נכתב ע"י חורזת באהבה: חוזרת לפרסית צפה בקובץ המצורף 135287 לחץ כדי להרחיב... זה חשוב? שימוש נכון בשמות מקומות הוא חלק מהשמירה על השפה. האקדמיה מבקשת לטפח עברית תקנית גם בדיבור יומיומי ולא רק בכתיבה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: חוזרת לפרסית צפה בקובץ המצורף 135287 לחץ כדי להרחיב... זה חשוב? שימוש נכון בשמות מקומות הוא חלק מהשמירה על השפה. האקדמיה מבקשת לטפח עברית תקנית גם בדיבור יומיומי ולא רק בכתיבה.